Corporate wear als een tweede huid.

Bedrijfskleding op maat, custom made door Groenendijks designer

U zoekt een uitstraling die naadloos aansluit bij de visie van uw bedrijf? Iets unieks? Ofwel: bedrijfskleding op maat? Bij Groenendijk begrijpen wij dat corporate wear, of huisstijlkleding, hét visitekaartje is van uw organisatie en verder gaat dan een standaard kledinglijn. Uw bedrijfskleding moet passen als een tweede huid.

Wij kunnen al uw wensen en ideeën, mede dankzij Groenendijks eigen designer, feilloos vertalen in een uniek ontwerp. Met hoogwaardige service en maatwerk van tekentafel tot kledingkast.

Wat betekent de term ‘custom made’ voor uw bedrijfskleding op maat?

Van onze in corporate wear gespecialiseerde designer, die u van A tot Z begeleidt, tot onze volwaardige afdeling kwaliteitscontrole, die dagelijks alle nieuw gearriveerde producten tot op de voeringnaad controleert. Van onze zorgvuldig geselecteerde duurzame fabrieken wereldwijd tot het betrekken van de gebruikers – úw werknemers – bij het ontwerp-traject.

Custom made bedrijfskleding

Of u een enkel bedrijfsjasje of een compleet kledingpakket in uw huisstijl wenst: in Groendendijks vocabulaire staat ‘custom made’ voor écht uniek en volledig op maat. Van tekentafel tot productie.

De 7 voordelen van Groenendijk als producent van uw custom made bedrijfskleding leest u hier.

Groenendijk designer Peter Schijvens

Maak kennis met Groenendijks eigen designer.

Ruim twintig jaar ervaring in het ontwerp-vak, volledig gespecialiseerd in corporate wear en on going op de hoogte van de laatste trends, pasvormen en technische (on)mogelijkheden.

We stellen u graag voor aan onze eigen designer, Peter Schijvens, die vanaf de eerste schets met u aan de tekentafel gaat zitten om uw corporate identity op een verrassende wijze te vertalen in een uniek ontwerp. ‘Ik begeleid het ontwerptraject van A tot Z. Al bij het eerste gesprek schuif ik aan en mijn taak zit er pas op als het product is uitgeleverd.’

Van tekentafel tot kledingkast:
het productietraject in 4 stappen.

Het from scratch ontwikkelen van uw eigen corporate wear is een bijzonder traject. In 4 stappen nemen we u mee op een korte introductiereis langs de verschillende productiefases, waardoor u een helder beeld krijgt van hoe uw organisatie in een op maat gemaakt designjasje kan worden gestoken. Van eerste schets tot logistiek en hoogwaardige after-service.

Huisstijlkleding ontwerpen en produceren

 

‘Men ziet ons nu nog als werkkledingboer met veiligheidsschoenen in het schap.’

Jaap Groeneweg

 

 

 all round fabrikant, zonder eigen fabrieken.

Groenendijk Bedrijfskleding mag zichzelf anno nu met recht het naamkaartje all round producent van bedrijfskleding’ opspelden. Beter gezegd: een full service duurzame fabrikant, zonder eigen fabrieken.

Jaap Groeneweg, sinds dag één aan de basis van de bijzonder succesvolle en voor Nederland unieke custom made productietak van het familiebedrijf, vertelt hier waarom

Bedrijfskleding in het groen: uniek en duurzaam.

Eén van onze hoofddoelstellingen is dat Groenendijk het meest duurzame bedrijf van onze bedrijfstak is. Ook Groenendijks bedrijfskleding op maat staat aldus voor uniek en duurzaam, sociaal en milieubewust, waarmee uw corporate fashion verantwoord is.

En dat is in deze tijd een belangrijke meerwaarde voor uw bedrijf én voor deze wereld.  Wat stof om over na te denken.

Groenendijk Bedrijfskleding staat voor:

  • De laatste trends.
  • De mooiste pasvormen.
  • De beste & meest duurzame techniek.

Bel vandaag nog

Zij gingen u voor.

Groenendijk heeft mogen tekenen voor een scala bijzondere Nederlandse bedrijven. KPN, de NS en de Nederlandse politie vertellen u zelf over hun ervaringen met het volledig op maat laten maken van hun corporate wear en uniformen.

Direct naar de referenties.

Referentie KPN

Veelgestelde vragen beantwoord.

Bij Groenendijk krijgen we geregeld vragen over het uniek laten ontwerpen van huisstijlkleding en het custom made productie-traject. Wat is de levertijd? Is bedrijfskleding op maat niet erg kostbaar?

Deze en andere veelgestelde vragen over bedrijfskleding op maat hebben we alvast beantwoord.

Weten of uw organisatie in een op maat gemaakt bedrijfsjasje past?


Neem direct contact op

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.