De ervaring van de Gemeente Harderwijk

De Buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) in de gemeente Harderwijk verschijnen dagelijks in het kledingpakket van Groenendijk op straat, sinds zij zo’n vijf jaar geleden van leverancier over zijn gestapt en er landelijke richtlijnen vanuit de VGN zijn opgesteld waaraan het uniform moet voldoen. Dankzij deze richtlijnen zijn BOA’s door het hele land uniform gekleed en herkenbaar. Wij spraken M. Timmer, verantwoordelijk voor de BOA kleding binnen de gemeente Harderwijk over de keuze voor Groenendijk en haar ervaring met onze diensten. Meer weten? Lees snel verder.

Waarom hebben jullie voor Groenendijk Bedrijfskleding als leverancier gekozen?

“De leverancier waar wij voorheen mee samenwerkte stopte ermee waardoor wij op zoek gingen naar een nieuwe leverancier. Na het horen van verschillende positieve verhalen van andere gemeenten over Groenendijk zijn wij kennis gaan maken en op locatie in Woerden geweest om het assortiment van dichterbij te bekijken. Het was fijn om de stoffen en de kwaliteit van de kleding met eigen ogen te zien.”

Hoe ervaar je de samenwerking met Groenendijk?

“De samenwerking verloopt goed. Een groot pluspunt is de webshop. Deze werkt erg prettig, al had dit in eerste instantie wel wat uitleg nodig. Daarnaast is de levertijd kort, wat natuurlijk heel fijn is.”

Van welke diensten maken jullie gebruik?

“Naast het gebruik van de webshop hebben jullie onze kleding op voorraad waardoor er vaak snel geleverd wordt. Al blijkt af en toe dat sommige artikelen toch wat langer op zich laten wachten. Ook maken we gebruik van jullie maatname team, bij ons komt Eddy altijd langs om de maten op te nemen. Hier ben ik erg over te spreken, hij heeft verstand van de kleding en is erg betrokken. Daarnaast heb ik onlangs met Eric Bakker (Accountmanager) gesproken over het retourprogramma TextilePoint. Hier hebben wij wel oren naar, het is natuurlijk zonde dat kleding zomaar weggegooid zou worden.”

Hoe ervaren de BOA’s het kledingpakket in de praktijk?

“Ik hoor geen klachten. Volgens mij is de kleding goed, het heeft een fijne pasvorm en is ademend. De blokjesrand rondom de pet laat na verloop van tijd soms wel los en wordt vaag, maar deze wordt ook echt heel veel gedragen door onze BOA’s.”

Wat maakt onze samenwerking uniek?

“De persoonlijke webshop was toen wij de keuze voor Groenendijk hebben gemaakt wel echt uniek. Inmiddels zijn er volgens mij meer partijen die dit aanbieden maar naast de webshop zijn jullie professioneel en leveren jullie kwaliteit. Ook werden we vanaf de eerste kennismaking prettig geholpen!”

 

Meer weten?

Ben je benieuwd of wij ook jouw gemeente van dienst kunnen zijn? 
Neem gerust contact met ons op.