Bedrijfskleding, speciaal voor jou ontworpen

Ben je op zoek naar een uitstraling die naadloos aansluit bij de visie van jouw bedrijf? Iets wat niemand anders heeft? Ofwel, bedrijfskleding op maat? Bij Groenendijk Bedrijfskleding begrijpen wij dat bedrijfskleding het visitekaartje van de organisatie is en een standaard pakket niet altijd voldoet. Bedrijfskleding moet uniek en herkenbaar zijn voor één organisatie; een special dus. Onze designer verdiept zich in iedere unieke klant en vertaalt jouw wensen feilloos naar een passend ontwerp.

 

Special, custom made, maatwerk

Hoe we deze bedrijfskleding ook noemen, bij dit pakket gaat het erom dat de kleding en het design hiervan 100% aansluiten bij en uniek zijn voor jouw organisatie. Alles is mogelijk. Binnen Groenendijk werken we met een afdeling productontwikkeling, welke zich van A tot Z bezighoudt met het proces naar nieuwe bedrijfskleding. Het start met het bedenken en uitwerken van de designs in combinatie met het bepalen van de meest geschikte duurzame kwaliteitsstoffen die passen bij de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. De designer gaat vervolgens aan de slag met het ontwerp. Hier worden jij en andere medewerkers natuurlijk actief bij betrokken.

Douane in het nieuw!

In februari 2018 schreef de Douane een aanbesteding uit voor een volledig nieuw kledingpakket. De verwachtingen waren duidelijk. Na meerdere jaren in het huidige groene uniform te hebben gelopen, vond de Douane het tijd om het roer om te gooien qua kleur en draagcomfort van het uniform. Ontwerper Mart Visser heeft deze nieuwe kleuren toegepast in een eigentijds ontwerp. Groenendijk Bedrijfskleding heeft deze ontwerpen om weten te zetten in een fantastisch eindproduct. 

Bij de productie van het uniform is veel gebruik gemaakt van gerecycled polyester. Een duurzame techniek waar Groenendijk Bedrijfskleding zich in specialiseert. “Groenendijk Bedrijfskleding is dé totaalleverancier met oog voor duurzaamheid en circulariteit. Dat zie je niet alleen terug in de productie van onze kleding maar ook in onze bedrijfsvoering. De impact van de textielbranche op het milieu is groot. Daarom verlagen wij stap voor stap de milieu-impact van onze producten.” Aldus algemeen directeur Jaap Groeneweg.

Duurzame bedrijfskleding

Naast een persoonlijk en uniek design mag het duurzame aspect van kleding naar ons idee nooit vergeten worden. We moeten met zijn allen werken aan een duurzamere wereld. Gedurende het traject naar een special staat duurzaamheid centraal. In de basis zoeken wij natuurlijk naar duurzame stoffen en productielocaties. Wij produceren uitsluitend kleding in gecertificeerde en gekeurde fabrieken.

Duurzame initiatieven

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe initiatieven om vooruitstrevend en innovatief te blijven op het gebied van duurzaamheid. Zo hebben wij bijvoorbeeld ‘From Scratch’ opgericht, een kledingmerk welke verantwoordelijkheid draagt voor mens en milieu en waarin voornamelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame, recyclebare en circulaire bedrijfskleding. Uiteindelijk heb jij als klant natuurlijk in de hand in welke mate duurzaamheid een rol gaat spelen binnen jouw bedrijfskleding.

Persoonlijk én uniek design

Wij werken met in corporate wear gespecialiseerde designers die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, pasvormen en technische (on)mogelijkheden. Zij weten de corporate identity op een verrassende wijze te vertalen in een uniek ontwerp.

 

Meer weten?

Wij bespreken graag in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden omtrent custom made bedrijfskleding.