De ervaring van de BOA's binnen de gemeente Leiden

Sinds 2018 werken binnen de gemeente Leiden zo’n 39 handhavers in het BOA-uniform en drie toezichthouders in de toezichthouders kledinglijn van Groenendijk Bedrijfskleding. Na een aanbestedingstraject werd gekozen voor een samenwerking met Groenendijk vanwege het uitgebreide pakket aan services en de prijs. Jeroen van Oosterhoud zorgt naast zijn werkzaamheden als Gemeentelijk opsporingsambtenaar ook dat het hele team voorzien is van het juiste uniform. Hoe hij de samenwerking ervaart licht hij hieronder toe.

“De samenwerking met Groenendijk Bedrijfskleding ervaar ik als heel prettig. Met kleine vragen en bij eventuele problemen word ik altijd snel geholpen. Mijn contactpersonen Paul (Relatiebeheerder) en Tom (medewerker Binnendienst) denken mee en lossen het snel op. Ook qua producten ben ik tevreden. Ik ben nu twee jaar betrokken bij het verzorgen van de kleding en heb in deze tijd nauwelijks klachten gehoord van collega’s.”

“De webshop werkt ook fijn, de dragers bestellen zelf hun kleding en ik hoef dit alleen te kort te controleren. Via de webshop kan ik zien wat er besteld wordt en aan welke producten mijn collega’s dus vooral behoeften hebben. Het is ook mooi om te zien dat bestaande producten altijd doorontwikkeld worden en er ook nieuwe producten worden toegevoegd aan het assortiment wanneer blijkt dat dragers deze wens hebben. Bijvoorbeeld in de afgelopen koude periode was het geen probleem om snel helmmutsen te bestellen. Aan de hand van de ervaringen van dragers zorgt Groenendijk voor een passend assortiment.”

“Qua dienstverlening zitten we bij Groenendijk zeker goed. Zo is bijvoorbeeld het opmeten van de juiste maten van de dragers goed geregeld. Er kan gepast worden in Woerden maar wanneer er meerdere collega’s doorgepast moeten worden komt het Maatname team met de maatname bus bij ons op locatie langs. Dit is ideaal en scheelt ons veel tijd. Een andere mooie dienst waar wij gebruik van maken is het TextilePoint Retoursysteem. We leveren gemiddeld per jaar zo’n vijf volle zakken met gebruikte werkkleding in en Groenendijk zorgt dan dat de kleding op de juiste manier gerecycled wordt.”

 

“Ik zie Groenendijk als een innovatieve, flexibele en betrouwbare partner. Natuurlijk zijn er wel eens problemen met bijvoorbeeld levertijden maar het zou mij verbazen als het ergens anders beter of efficiënter kan. Wij ontvangen hier kwaliteit én service!”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Voor iedereen leveren wij een pakket op maat. 
Wil je hier meer over weten?