Gepubliceerd op 23 november 2021 Nieuws

Alert Logistiek kiest voor de duurzame oplossingen van Groenendijk

Alert Logistiek is de logistieke partij die iedere dag hard werkt om de CO2 uitstoot tot 0% terug te dringen. Als koploper in de transitie naar schoon en groen vervoer kan een...

Gepubliceerd op 22 oktober 2021 Nieuws

City360 kiest voor het gemak van Groenendijk Bedrijfskleding

City360 besteed BOA’s, toezichthouders en handhavers uit aan diverse gemeentes. De ongeveer 180 medewerkers moeten er natuurlijk allemaal uniform uitzien. 

Gepubliceerd op 31 mei 2021 Nieuws

Duurzame logistiek in samenwerking met Gemeenten Leiden & Oegstgeest

Logi Connekt is de duurzame partner die het logistieke proces in steden efficiënter en duurzamer aanpakt! In samenwerking met de gemeenten Leiden en Oegstgeest is eind mei een pilot gestart.

Gepubliceerd op 19 mei 2021 Nieuws

Leverancier nieuwe gevechtslaarzen Defensie

Als ‘schoenenboer’ die wij in onze beginjaren waren zijn we enorm trots om onszelf nu leverancier van de nieuwe gevechtslaarzen voor Defensie te mogen noemen. Na een aanbestedingstraject waarbinnen wij een toekomstige...

Gepubliceerd op 12 mei 2021 Nieuws

Medewerkers Schiphol in een nieuw jasje

Zo'n 7500 medewerkers op Schiphol krijgen nieuwe werkkleding en ook nu mochten wij de securitymedewerkers weer in het nieuw steken.

Gepubliceerd op 21 april 2021 Nieuws

Douane zet zich met nieuwe uniform in de spotlights

Vanaf morgen dragen de Nederlandse douaniers na 17 jaar een volledig nieuw uniform. Ontwerper Mart Visser en leverancier Groenendijk Bedrijfskleding zijn trots op de nieuwe uitstraling. “Na 2,5 jaar voorbereiding zijn we ontzettend...

Gepubliceerd op 8 april 2021 Nieuws

Oude werkkleding van GAMMA ter recycling aangeboden

Met de komst van het nieuwe werkkledingpakket voor GAMMA is de oude bedrijfskleding overbodig geworden. Deze kleding willen we natuurlijk op een zo hoogwaardig mogelijke manier recyclen. Daarom hebben wij van GAMMA...

Gepubliceerd op 6 april 2021 Nieuws

ISO certificatie

Ieder jaar vindt de managementsysteem certificatie plaats waarbij wij worden gekeurd via de zogenaamde ISO audit. 

Gepubliceerd op 11 maart 2021 Nieuws

CircTex – Een nieuwe circulaire stap voorwaarts

We hebben nieuwe samples ontvangen van CircTex producten die volledig zijn ontworpen met circulaire uitgangspunten. Circulaire kleding is een doelstelling waar binnen de textielindustrie veel aandacht aan wordt besteed. Zo is in...

Gepubliceerd op 4 november 2020 Nieuws

CircTex – de innovatie richting een circulaire toekomst voor textiel

Een jaar geleden is het Europese onderzoek naar 100% circulaire werkkleding van start gegaan met 10 verschillende betrokken partijen. De afgelopen periode zijn er diverse stappen gezet waarover wij je natuurlijk graag...

Gepubliceerd op 27 oktober 2020 Nieuws

Samenwerking Coop Supermarkten en Groenendijk Bedrijfskleding

Coop gelooft in de kracht van samen. Net als wij, wij zijn dan ook zeer trots dat Coop supermarkten heeft gekozen voor een samenwerking met Groenendijk Bedrijfskleding! 

Gepubliceerd op 5 oktober 2020 Nieuws

Green Deal Duurzame Zorg; wij helpen zorgorganisaties te verduurzamen!

Wij zijn blij te mogen melden dat we officieel aangesloten zijn bij de Green Deal Duurzame Zorg. Dit houdt in dat wij zorgorganisaties kunnen helpen bij hun duurzame stappen. ‘De zorg zorgsector...

Gepubliceerd op 29 september 2020 Nieuws

Nieuwe maatregelen coronavirus

Update 14-10-2020

Wij hebben de maatregelen voor je op een rij gezet.

Gepubliceerd op 7 september 2020 Nieuws

Groene samenwerking tussen Donker Groep en Groenendijk

Wie oog heeft voor het groene leven, ontdekt duizenden kleuren in Donker Groep. Donker Groep is altijd op zoek naar een groene en gezonde beleving, zowel binnen als buiten, voor iedereen mogelijk...

Gepubliceerd op 2 juli 2020 Nieuws

De Groenendijk Academy is deze week van start gegaan!

Kennis moet gedeeld worden. Daarom hebben wij de Groenendijk Academy opzet. Binnen de Academy geven specialisten binnen onze organisatie trainingen aan collega’s van andere afdelingen.

Gepubliceerd op 1 juli 2020 Nieuws

De Nederlands Technische Afspraak ‘Circulair Textiel’ is gelanceerd!

Circulariteit, we horen het overal. Maar wat is circulariteit precies? Een circulaire economie staat tegenover de huidige benadering waarbij steeds nieuwe producten worden aangeschaft en na gebruik weer worden weggegooid.

Gepubliceerd op 7 mei 2020 Nieuws

PBM voor contactberoepen

De overheid heeft gisteren verschillende versoepelingen aangekondigd waardoor diverse (contact)beroepen hun werkzaamheden weer kunnen gaan oppakken. Hiervoor geldt wel het advies gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Gepubliceerd op 16 april 2020 Nieuws

Polo Toezichthouder voor dames met de perfecte pasvorm

Wij hebben het BOA assortiment uitgebreid met een toezichthouders polo speciaal voor dames!

Gepubliceerd op 25 februari 2020 Nieuws

Steeds meer recycling

Onlangs zijn Marien Groenendijk en onze algemeen directeur Jaap Groeneweg geïnterviewd door de Rabobank. Tijdens het interview werden diverse initiatieven op het gebied van duurzaamheid besproken. 

Gepubliceerd op 11 december 2019 Nieuws

Nieuw: een servicepunt bij Groenendijk Woerden

Om onze dienstverlening te optimaliseren wordt er in Woerden per 1 januari 2020 een servicepunt geopend. 

Gepubliceerd op 12 november 2019 Nieuws

De nieuwste BOA handboei

Afgelopen zomer is de nieuwste BOA handboei gelanceerd!

Gepubliceerd op 3 november 2019 Nieuws

Officiële opening Groenendijk Bedrijfskleding Woerden

Zaterdag 28 september zette Groenendijk Bedrijfskleding de deuren van het nieuwe, circulair gerenoveerde bedrijfspand open voor iedereen uit Woerden en omgeving.

Gepubliceerd op 24 juni 2019 Nieuws

Brandweer Haaglanden

Zoetermeer | Donderdag 20 juni heeft Groenendijk Bedrijfskleding de IE (Intellectueel Eigendom) rechten overgedragen aan het IFV voor het operationeel uniform van de Brandweer.

Gepubliceerd op 21 mei 2019 Nieuws

Groenendijk behaalt GSES-certificaat op 4 pijlers rond Duurzaamheid

Dinsdag 21 mei kreeg Groenendijk Bedrijfskleding uit Woerden het GSES Certificaat uitgereikt door Control Union Certifications. Met het GSES certificaat heeft Groenendijk Bedrijfskleding een internationaal en onderscheidend certificaat in handen. 

Gepubliceerd op 9 april 2019 Nieuws

Groenendijk stimuleert kledingproductie in Ghana

Een indrukwekkende reis door Ghana was het begin. Inmiddels is er een hele mooie samenwerking ontstaan met een Ghanese kledingfabrikant.

Gepubliceerd op 13 maart 2019 Nieuws

Oranje is het nieuwe geel!

Van geel naar oranje, per 1 juli 2019 is alles waar rijdend materieel kan verschijnen verplicht gekleed in het oranje. Zo zijn ook spoorwerkers straks verplicht gekleed in het oranje.

Gepubliceerd op 6 maart 2019 Nieuws

Onze ambitie is om niet alleen te recyclen

Het begon als een klein project. Opzoek naar de mogelijkheden om meer circulaire bedrijfskleding te maken. Geen simpel T-shirt maar échte werkkleding die voldoet aan de juiste normeringen en na gebruik in...

Gepubliceerd op 10 augustus 2018 Nieuws

Brandweer Haaglanden als eerste korps in interventiekleding

Donderdagmiddag 9 augustus vond de officiële ondertekening plaats van het contract voor de nieuwe interventiekleding van Brandweer Haaglanden.

Gepubliceerd op 4 juli 2018 Nieuws

Textielsector geeft meer inzicht in productieketen

Het Convenant Duurzame Kleding en Textiel maakt een flink hoger aantal productielocaties bekend. Op de nieuwe productielocatielijst is te zien in welke 4268 productielocaties de aangesloten bedrijven het afgelopen jaar produceerden.

Gepubliceerd op 12 januari 2018 Nieuws

Groenendijk Bedrijfskleding wint OKW Ondernemersprijs Woerden

Op donderdag 11 januari 2018 organiseerde de Ondernemerskring Woerden in Gasterij de Milandhof dé verkiezing van de OKW Onderneming van het Jaar. Op deze Nieuwjaarsbijeenkomst won Groenendijk de prestigieuze titel ‘Ondernemer van het Jaar...

Gepubliceerd op 3 januari 2018 Nieuws

Profi-Step stapt verder onder de naam Groenendijk Bedrijfskleding!

Op maandag 1 januari wijzigt Profi-Step officieel haar bedrijfsnaam naar Groenendijk Bedrijfskleding. Profi-Step is al sinds 2010 onderdeel van de Groenendijk Groep, maar gaat nu definitief verder onder de naam Groenendijk Bedrijfskleding.

Gepubliceerd op 19 september 2017 Nieuws

Groenendijk zorgt voor uniek garen duurzame jurk op Prinsjesdag

De jurk die D66’er Stientje vandaag draagt op Prinsjesdag is een exemplaar van de unieke WEAR2 garen technologie van Groenendijk Bedrijfskleding.

Gepubliceerd op 16 februari 2017 Nieuws

Samenwerking Ministerie van Defensie en Groenendijk

Ter bevestiging van de samenwerking tussen Defensie en Groenendijk schudden luitenant-kolonel dhr. R. van Arnhem (namens Defensie) en dhr. R. Moed (namens Groenendijk) elkaar de hand.

Scroll voor meer berichten

Meer weten?