Breed assortiment Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)

Wij leveren een breed assortiment helmen, brillen (op sterkte), gehoorkappen, stofmaskers, volgelaatsmaskers, gelaatsschermen, disposable overals en handschoenen. Er zijn tal van verschillende merken, maten en mogelijkheden. De PBM adviseur adviseert je over de beste opties voor jou en jouw medewerkers.


Risico-inventarisatie

Als bedrijf ben je verplicht in de risico-inventarisatie en -evaluatie de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen te beschrijven. In samenwerking met jouw medewerkers en een adviseur kan in kaart gebracht worden welke middelen noodzakelijk zijn en welke voorkeur jouw medewerkers hebben voor specifieke producten. De medewerkers moeten tenslotte prettig hun werkzaamheden uit kunnen voeren zonder daarbij te worden belemmert door beschermingsmiddelen die niet handig of comfortabel zijn.

 

Heb jij persoonlijke beschermingsmiddelen nodig om jouw personeel op een verantwoorde en veilige manier aan het werk te laten gaan? Neem contact met ons op! Wij adviseren je graag!

PBM voor bedrijven en organisaties

Wij vinden het belangrijk dat de beschikbare persoonlijke beschermingsmiddelen op de locaties terecht komen waar deze het hardst nodig zijn. Ons aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen is dan ook niet bedoeld voor de particuliere verkoop maar uitsluitend voor bedrijven en beroepen waarbij het gebruik hiervan van belang is. Denk aan onder andere medewerkers bij overheids- en semioverheidsinstellingen, in het openbaar vervoer, logistiek, beveiliging, detailhandel, horeca en contactberoepen zoals (para-)medische beroepen (zorg) en persoonlijke verzorging.

 

Snel te leveren persoonlijke beschermingsmiddelen

Veiligheidshesje (eventueel met opdruk)

De hesjes zijn in het geel en oranje verkrijgbaar en je hebt ook mogelijkheid om jouw bedrijfslogo op de hesjes te laten drukken.

Mondkapjes

Als vanzelfsprekend worden de medische mondkappen uitsluitend aan de medische zorgverlening verstrekt. De overige mondkappen bieden voldoende bescherming tijdens de uitvoering van de hierboven vermelde contactberoepen. Wij hebben verschillende soorten mondkappen beschikbaar die te verkrijgen zijn in diverse aantallen en snel geleverd kunnen worden. Een aantal zijn wasbaar en her te gebruiken terwijl anderen voor eenmalig gebruik geschikt zijn. Weten wat voor jouw bedrijf en de daar bijhorende werkzaamheden het meest geschikt is? 

 

Custom made persoonlijke beschermingsmiddelen

Wij kunnen de veiligheidshesjes en mondkapjes eventueel naar wens personaliseren en voorzien van jouw bedrijfslogo. Hierdoor blijven medewerkers voor iedereen herkenbaar en kunnen zij op een veiligere manier de werkzaamheden uitvoeren. De veiligheidshesjes zijn in het geel en oranje verkrijgbaar. De mondkapjes zijn in het wit en zwart beschikbaar (voor de mondkapjes inclusief logo geldt een minimale afname van 5.000 stuks).

Direct uit voorraad leverbaar

Bij onze locatie in Woerden maken we gebruik van een groot magazijn waar veel artikelen op voorraad liggen en waar wij dankzij de nieuwste technologie en automatisering snel bestellingen kunnen uitleveren op ieder gewenst adres, bijvoorbeeld op het werk of thuis. Wij geven graag advies over de meest geschikte beschermingsmiddelen voor jouw organisatie! 

Veiligheid boven alles

Veilig werkt beter! Ben je op zoek naar het juiste advies passend bij de risico’s in jouw werkomgeving? Wij helpen je graag verder. 

PBM team

Heb je een vraag?

Jouw veiligheid staat voorop! Wij adviseren je graag. 
Neem gerust contact met ons op.