Werkschoenen; veilig én comfortabel!

Werkschoenen zijn de basis om veilig en comfortabel te werken. Juiste werkschoenen beschermen tegen gevaren op de werkvloer en voorkomen vermoeidheid en blessures. Om de veiligheid van de drager te garanderen zijn er aan veiligheidsschoenen diverse veiligheidsnormeringen gesteld. S1, S2 of S3 nodig? Voor elke werksituatie kunnen wij jou voorzien van advies op maat wat betreft de best passende en veiligste werkschoenen voor onder jouw werkkleding.

 

Werk jij of werkt jouw personeel op gladde oppervlakken, hebben ze te maken met kou, hete lucht of elektriciteit? Zorg dan altijd voor een goede bescherming! Wij zijn leverancier van verschillende A-merken. Voor alle beroepen hebben wij de juiste schoen! Van veiligheidsschoen en veiligheidslaars tot werkschoen en uniformschoen, er zit voor iedereen een geschikte schoen tussen! 

 

Veilige en comfortabele werkschoenen 

Bij meer dan 90% van de bedrijfsongevallen blijkt slecht schoeisel de oorzaak te zijn. Goede werkschoenen verkleinen de kans op ongevallen. Daarnaast zijn de schoenen natuurlijk ook comfortabel, waardoor jij de hele dag door met plezier jouw werk uitvoert. Ook wanneer de geboden veiligheidsschoenen nog niet helemaal voldoen bekijken we samen orthopedische oplossingen.

 

Voorraad en snelle verzending

Bij onze locatie in Woerden maken we gebruik van een groot magazijn waar veel artikelen op voorraad liggen en waar wij dankzij de nieuwste technologie en automatisering snel bestellingen kunnen uitleveren.

 

Bestellen via persoonlijke webshop

Via de persoonlijke webshop hebben medewerkers de mogelijkheid zelf eenvoudig en snel hun werkschoenen en/of kleding te bestellen. Na de bestelling versturen wij het pakket zo snel mogelijk naar het opgegeven werk- of huisadres van de medewerker. 

 

 

Cofra Lightech lijn

van 650 gram naar 420 gram

De nieuwe Lightech veiligheidsschoenen van Cofra zijn verreweg de lichtste schoenen in zijn soort. Waar een normale veiligheidsschoen rond de 650 gram weegt, wegen de Lightech schoenen ongeveer 420 gram. Hierdoor doen deze nieuwe veiligheidsschoenen niet meer onder voor de gemiddelde sportschoen! Ben jij klaar om vliegend de dag door te gaan? Al sinds 1938 produceert het Italiaanse Cofra schoenen. Tegenwoordig rollen er zo’n 15.000 schoenen per dag van de band. Bij alle modellen staat comfort, duurzaamheid en design voorop. Voor alle werkzaamheden biedt Cofra een passende schoen in diverse prijsklassen.

 

Gemeente Harderwijk Logo van

“De persoonlijke webshop was toen wij de keuze voor Groenendijk hebben gemaakt wel echt uniek. Maar naast de webshop zijn jullie professioneel en leveren jullie kwaliteit. Ook werden we vanaf de eerste kennismaking prettig geholpen!”

M. Timmer, Handhaving gemeente Harderwijk BOA

Duurzame veiligheidsschoenen

Een mooi voorbeeld waaruit blijkt dat duurzame materialen goed samen kunnen gaan met veiligheid blijkt uit de duurzame veiligheidsschoenen van Cofra en EMMA. De Cofra Green-Fit collectie is zeer geschikt voor logistieke medewerkers die veel lopen en geven jou juist energie in plaats van dat al het lopen energie kost. Deze comfortabele schoenen zijn ademend, vocht absorberend en beschikken over een veilige verharde neus. Wist je dat een paar schoenen uit deze collectie uit 9 gerecyclede plastic flesjes bestaat? Een mooie stap naar een duurzame toekomst!

 

Top Merken

emmagrey.svg
bata-grey-v2.svg
cofra-grey.svg

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden omtrent werkschoenen voor jouw medewerkers!