Werkschoenen; veilig én comfortabel!

Werkschoenen zijn de basis om veilig en comfortabel te werken. Juiste werkschoenen beschermen tegen gevaren op de werkvloer en voorkomen vermoeidheid en blessures. Om de veiligheid van de drager te garanderen zijn er aan veiligheidsschoenen diverse veiligheidsnormeringen gesteld. S1, S2 of S3 nodig? Voor elke werksituatie kunnen wij jou voorzien van advies op maat wat betreft de best passende en veiligste werkschoenen voor onder jouw werkkleding.

 

Werk jij of werkt jouw personeel op gladde oppervlakken, hebben ze te maken met kou, hete lucht of elektriciteit? Zorg dan altijd voor een goede bescherming! Wij zijn leverancier van verschillende A-merken. Voor alle beroepen hebben wij de juiste schoen! Van veiligheidsschoen en veiligheidslaars tot werkschoen en uniformschoen, er zit voor iedereen een geschikte schoen tussen! 

 

Veilige en comfortabele werkschoenen 

Bij meer dan 90% van de bedrijfsongevallen blijkt slecht schoeisel de oorzaak te zijn. Goede werkschoenen verkleinen de kans op ongevallen. Daarnaast zijn de schoenen natuurlijk ook comfortabel, waardoor jij de hele dag door met plezier jouw werk uitvoert. Ook wanneer de geboden veiligheidsschoenen nog niet helemaal voldoen bekijken we samen orthopedische oplossingen.

 

Voorraad en snelle verzending

Bij onze locatie in Woerden maken we gebruik van een groot magazijn waar veel artikelen op voorraad liggen en waar wij dankzij de nieuwste technologie en automatisering snel bestellingen kunnen uitleveren.

 

Bestellen via persoonlijke webshop

Via de persoonlijke webshop hebben medewerkers de mogelijkheid zelf eenvoudig en snel hun werkschoenen en/of kleding te bestellen. Na de bestelling versturen wij het pakket zo snel mogelijk naar het opgegeven werk- of huisadres van de medewerker. 

 

 

SUMM+ FIVE

S3 & ESD

SUMM+ FIVE is een S3 en ESD gecertificeerd halfhoog model veiligheidsschoen met BOA® Fit System voor een snelle en moeiteloze perfecte pasvorm. De schacht is gemaakt van hoogwaardig volnerf leder en textiel. SUMM+ FIVE is voorzien van een lichtgewicht aluminium veiligheidsneus en FlexGuard® kunststof antipenetratie insert voor ultieme bescherming. De Premium Fit inlegzool in combinatie met een PU/TPU-zool zorgt voor meer comfort, schokabsorptie en stabiliteit. De TPU-loopzool is SRC-gecertificeerd en levert uitstekende grip. Een kijkje dichterbij toont de geavanceerde technologie van de PU/TPU-zool: het vergrote profieloppervlak biedt een optimale slipweerstand, de schuine hak zorgt voor perfecte stabiliteit en een sportieve look. De ademende mesh-voering en Odor Control houden de voeten fris.

 

Het is de SUMM van alles wat je nodig hebt in een veiligheidsschoen.

 

Logo van

Een NS'er moet zich prettig en zelfverzekerd voelen in zijn of haar uniform. Een medewerker loopt dag in dag uit in het pak, het draagcomfort van een uniform heeft dan ook veel invloed.

Directeur, Service & Operations Openbaar vervoer
Gemeente Harderwijk Logo van

“De persoonlijke webshop was toen wij de keuze voor Groenendijk hebben gemaakt wel echt uniek. Maar naast de webshop zijn jullie professioneel en leveren jullie kwaliteit. Ook werden we vanaf de eerste kennismaking prettig geholpen!”

M. Timmer, Handhaving gemeente Harderwijk BOA

Duurzame veiligheidsschoenen

Een mooi voorbeeld waaruit blijkt dat duurzame materialen goed samen kunnen gaan met veiligheid blijkt uit de duurzame veiligheidsschoenen van Cofra en EMMA. De Cofra Green-Fit collectie is zeer geschikt voor logistieke medewerkers die veel lopen en geven jou juist energie in plaats van dat al het lopen energie kost. Deze comfortabele schoenen zijn ademend, vocht absorberend en beschikken over een veilige verharde neus. Wist je dat een paar schoenen uit deze collectie uit 9 gerecyclede plastic flesjes bestaat? Een mooie stap naar een duurzame toekomst!

 

Top Merken

emmagrey.svg
cofra-grey.svg
bata-grey-v2.svg

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden omtrent werkschoenen voor jouw medewerkers!