MVO-jaarverslag 2020

MVO-jaarverslag 2020

Ons MVO-jaarverslag is gepubliceerd!

 

Groenendijk ziet duurzaamheid als het zorgen voor evenwicht tussen mens, milieu en economie om de aarde niet uit te putten. Voor nu, maar ook voor de komende generaties. In onze handelingen nemen we verantwoordelijkheid in de gehele textielketen voor verantwoord materiaalgebruik en waarborging van sociale omstandigheden in de textielketen.

MVO-jaarverslag 2019

Met onze nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen zijn we continu op zoek naar de grenzen. Om impact te maken zijn de huidige technieken in de textielindustrie niet voldoende. Er is een flinke kloof tussen wat we willen en wat we op dit moment kunnen. Om deze kloof te overbruggen, grijpen wij met beide handen technologische ontwikkelingen aan en starten we nieuwe, soms onverwachte, samenwerkingen. Wij geloven dat het een teamspel is. Groenendijk alleen kan niet de wereld veranderen. Wel kunnen we met ons handelen bijdragen, inspireren en activeren.

 

 

 

MVO-jaarverslag 2018

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA. Wij vinden het van groot belang dat de producten die wij dagelijks in- en verkopen onder goede omstandigheden en zo duurzaam mogelijk worden gemaakt. De textielindustrie kent vele uitdagingen en wij zetten ons in om deze uitdagingen te tackelen.

 

Veilige kleding, met uitstraling en een comfortabele pasvorm, werkt beter

Wij streven ernaar om als bedrijf de circulaire transitie verder te helpen. Met een eerlijk en realistisch verhaal werken we met de klant aan een innovatief kledingpakket.

Jeanet van der Stoel, CSR manager

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag.