Visitekaartje van de organisatie

Een medewerker in het openbaar vervoer is letterlijk het visitekaartje van de organisatie. Groenendijk levert met zorg én op maat gemaakte unieke dienstkleding om jouw klanten in stijl te verwelkomen. Van kostuum tot accessoire voor een trein conducteur, buschauffeur of BOA; een verzorgd uiterlijk draagt bij aan een goede eerste indruk!

 

 

Kies voor kwalitatieve, representatieve én duurzame bedrijfskleding waarmee jij je organisatie een professionele, stijlvolle en unieke uitstraling geeft! Bij Groenendijk heb je de mogelijkheid om in samenwerking met onze in-house designer een eigen collectie te ontwerpen. Zelfs een samenwerking met een couturier behoort tot de mogelijkheden. Zo is de collectie van Douane in samenwerking met Mart Visser ontworpen. En de collectie van Shiphol Security in samenwerking met Karin Slegers. 

CO2-uitstoot verminderen in het OV

Vervoersbedrijven zetten diverse stappen op het gebied van duurzaamheid en het terugdringen van de CO2-uitstoot. Dankzij duurzame bedrijfskleding heb je de mogelijkheid om op korte termijn extra verschil te maken! Bijvoorbeeld via het refurbishment programma. Waarbij gedragen kleding uitgebreid gecontroleerd, gewassen en gestoomd wordt. Vervolgens wordt de kleding weer opgenomen in ons magazijn. Een product krijgt zo weer een nieuwe levenscyclus. Wanneer een kledingstuk niet meer opnieuw uitgeleverd kan worden, zorgen wij dat het product wordt gerecycled en bijvoorbeeld gebruikt wordt voor isolatiemateriaal of banken en stoelen.

 

De voordelen van onze samenwerking

Wanneer Groenendijk ingezet wordt om passende bedrijfskleding voor jouw organisatie te verzorgen, bestel je niet alleen bedrijfskleding, maar ontvang je als vanzelfsprekend ook de volledige service eromheen:

 

  • Maatname op locatie
  • Voorraadbeheer
  • Inrichting van een persoonlijke webshop, inclusief inzicht in management- en orderinfo en budgetbewaking per medewerker
  • Directe bestelling & levering bij de medewerkers thuis
  • Vermaken in eigen atelier
  • Retourname van kleding

 

Er zijn niet veel partijen in Nederland die een grote klant zoals Douane - Belastingdienst aankunnen.

Sales Manager

Werkkleding voor personenvervoer

Niet alleen in het openbaar vervoer zijn de medewerkers het visitekaartje en uithangbord van de organisatie. Ook wanneer je werkzaam bent in het personenvervoer of dienst doet als taxichauffeur, verzorgt Groenendijk passende bedrijfskleding. Desgewenst met het juiste schoeisel.

Comfortabele veiligheidsschoenen

Wanneer je als chauffeur veel in en uit moet stappen – bijvoorbeeld uit een bus, trein of taxi – is een schoen met anti-slipzool geen overbodige luxe. Misschien heb je ook wel stalen neus nodig. wij adviseren graag welke schoen voor welke werkzaamheden het meest geschikt is. Daarbij houden we altijd rekening met comfort en veiligheid. Ga naar onze pagina over werkschoenen voor meer informatie.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact op maak een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bespreken wij graag alle mogelijkheden.