Maatwerk

Goed zittende werkkleding zorgt voor de juiste uitstraling en verhoogt het werkplezier van een medewerker. Te grote of juist te kleine kleding zit niet comfortabel en oogt onverzorgd, ook kan het de veiligheid belemmeren. Werkkleding, schoenen en otoplastieken zijn maatwerk. Om ervoor te zorgen dat al jouw medewerkers in passende bedrijfskleding aan het werk kunnen behoort Maatname op locatie of bij het servicepunt in Woerden tot de mogelijkheden. 

Bedrijfskleding doorpassen op locatie

Wij komen graag naar jouw bedrijfslocatie voor een persoonlijke passessie met de medewerkers. We verzorgen dit in heel Nederland en België, dankzij onze pasbus, pastrailer en caddy's zijn wij heel flexibel en kunnen we overal komen met onze kleding! Wij nemen de volledige collectie, zowel de kleding als schoenen, in de diverse maten mee. Hierdoor hebben medewerkers de mogelijkheid om de kleding te passen en verschijnen zij in de juiste maat bedrijfskleding op de werkvloer.  

Gemeente Harderwijk Logo van

“De persoonlijke webshop was toen wij de keuze voor Groenendijk hebben gemaakt wel echt uniek. Maar naast de webshop zijn jullie professioneel en leveren jullie kwaliteit. Ook werden we vanaf de eerste kennismaking prettig geholpen!”

M. Timmer, Handhaving gemeente Harderwijk BOA
Logo van

"Onze medewerkers zijn vaak kritisch (logisch ook, want dat zijn wij ook op hen) maar ik heb ze nog nooit horen klagen over de kleding. Laatst hebben wij een nieuwe broek toegevoegd aan het pakket en ook hier zijn wij tevreden over."

Jan van Velzen, Operations Manager Logistiek & Transport

Persoonlijke webshop

De maatgegevens van de medewerkers worden door de collega van het Maatname team aan de online bestelomgeving toegevoegd. Wanneer er vervolgens via die webshop artikelen besteld worden, staan de juist maten steeds ingevuld.

Kleding vermaken

Indien nodig kunnen wij de kleding ook vermaken in ons eigen atelier. Mocht er bijvoorbeeld een broek of colbert ingenomen moeten worden, noteren wij dit tijdens de maatname sessie en wordt dit vervolgens doorgezet naar het atelier. Zo waarborgen wij dat de bedrijfskleding altijd perfect past!

Passende schoenen

Bij veiligheidsschoenen is goed aanmeten net zo belangrijk als bij werkkleding. Doordat wij werken met een groot aantal merken en modellen hebben wij altijd een goede schoen beschikbaar. Diverse merken werken ook met verschillende breedtematen, wat de kans op een goedpassende schoen vergroot!

Orthopedisch

Wanneer de geboden veiligheidsschoenen nog niet helemaal voldoen, dan kunnen we de medewerker een orthopedische oplossing bieden via de persoonlijke passervice van Pascomfort. De medewerker kan met hen een afspraak maken in één van de Livit vestigingen in Nederland.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Naast het aanmeten van kleding of schoenen, kunnen er ook otoplastieken (gehoorbescherming) aangemeten worden. Hiervoor maak je een afspraak bij Comfor. Zij maken een mal waarna in het laboratorium een otoplastiek wordt geproduceerd.

Ook kunnen wij medewerkers doorverwijzen naar een opticien voor een aangemeten veiligheidsbril op sterkte. We hebben een lijst beschikbaar met een groot aantal opticiens door geheel Nederland. Wellicht zit zelfs jouw eigen opticien hierbij!

 

Maatname op locatie

 

 

Wij van Groenendijk gaan ‘extern’ en komen dus bij jou langs op de afgesproken locatie en tijd voor de maatname van jouw medewerkers. Dit scheelt jouw medewerkers tijd!

Eddy Smook, Medewerker Maatname

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!