Maatname

Bedrijfskleding aanmeten

Schoenen die knellen, een broek die slobbert. Dit is niet alleen vervelend voor het werkplezier. Vaak is ook de veiligheid en productiviteit in het geding. Goed zittende kleding is maatwerk. Bedrijfskleding aanmeten is vaak noodzakelijk. Bij ieder merk valt de maat XL bijvoorbeeld anders.

Passen op locatie

Uw medewerkers kunnen de kleding altijd bij ons komen passen. Of we komen naar uw bedrijfslocatie voor een persoonlijke passessie voor uw medewerkers. We verzorgen dit gratis in heel Nederland en België. Indien nodig kunnen wij de kleding ook laten vermaken.

Passende schoenen

Bij veiligheidsschoenen is goed aanmeten net zo belangrijk als bij kleding. Doordat wij werken met een groot aantal merken en modellen hebben wij altijd een goede schoen beschikbaar. Temeer omdat we van meerdere merken ook (breedte)maten hebben, zowel voor dames als heren. Een andere mogelijkheid is het gebruik van pasvormzooltjes.

Orthopedisch

Als de geboden veiligheidsschoenen nog niet helemaal voldoen, dan kunnen we u een orthopedische oplossing bieden via de persoonlijke passervice van Pascomfort. U kunt met hen een afspraak maken in één van de Livit vestigingen in Nederland.

Maatgegevens

De maatgegevens van uw medewerkers worden beschikbaar gesteld door middel van de bedrijfsgebonden webshops die wij voor u kunnen maken. Wanneer u via die webshop artikelen bestelt, staan de eigen maten steeds vermeld.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s)

Naast het aanpassen van kleding of schoenen, meten wij ook gehoorbescherming (otoplastieken) aan. Dit wordt gedaan na controle van de gehoorgang door onze accountmanagers. Zij maken vervolgens een mal waarna in het laboratorium een otoplastiek wordt geproduceerd.
Wij kunnen u ook doorverwijzen naar een opticien voor een aangemeten veiligheidsbril op sterkte. Wij hebben een lijst beschikbaar met een groot aantal opticiens door geheel Nederland. Wellicht zit zelfs uw eigen opticien hierbij!

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.