Bedrijfskleding op maat voor jouw organisatie

Sta jij op het punt een (onderhandse) aanbesteding of tender in de markt te zetten voor nieuwe bedrijfskleding, schoenen en/of persoonlijke beschermingsmiddelen? Groenendijk Bedrijfskleding biedt de oplossing voor jouw vraagstuk! Of je nu op zoek bent naar een special (custom made kledingstuk) of een standaard kledingstuk, alles is mogelijk! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij jouw organisatie van kwalitatieve, comfortabele én unieke bedrijfskleding voorzien.  

Meer weten? Wij lichten graag de diverse mogelijkheden in de bedrijfskledingmarkt toe en praten je bij over de nieuwe ontwikkelingen in de markt. Neem gerust contact op voor een verkennend gesprek.

 

Voordelen 

 

Breed assortiment

Of je nu een standaard polo of een complete en unieke collectie wilt, bij ons ben je aan het juiste adres. Van uniform tot veiligheidskleding en -schoenen en van persoonlijke beschermingsmiddelen tot een special, wij leveren het! Uiteraard bieden we ook ondersteuning bij de implementatie van de nieuwe bedrijfskleding.

Bedrijfskleding op maat; een speciaal ontworpen collectie voor jouw organisatie

In samenwerking met onze in-house designer bieden wij je de mogelijkheid een complete collectie bedrijfskleding samen te stellen die 100% aansluit bij de behoeften, stijl en cultuur van de organisatie. Natuurlijk staan draagcomfort, kwaliteit en functionaliteit centraal bij het maken van de ontwerpen. Onder andere Vitens, de Nederlandse Spoorwegen, de Douane, BOA’s van een groot aantal gemeenten en de Politie gingen je al voor en kozen voor bedrijfskleding van Groenendijk!

 

Adviseur tender

Onze adviseur staat voor je klaar om vrijblijvend te adviseren wanneer je in de voorbereiding bent op een aanbesteding of wanneer je ons de aanbestedingsstukken wilt toesturen. Neem via onderstaande button direct contact op. 

 

Marc van Amerongen
Adviseur Tender

Logo van

"Onze medewerkers zijn vaak kritisch (logisch ook, want dat zijn wij ook op hen) maar ik heb ze nog nooit horen klagen over de kleding. Laatst hebben wij een nieuwe broek toegevoegd aan het pakket en ook hier zijn wij tevreden over."

Jan van Velzen, Operations Manager Logistiek & Transport

Minder CO2-uitstoot dankzij duurzame bedrijfskleding

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol binnen onze samenleving. De overheid heeft als doelstelling om in 2030 de CO2-uitstoot in Nederland met 49% terug te dringen, dit bereiken we alleen wanneer we hier allemaal ons steentje aan bijdragen. Duurzame bedrijfskleding draagt hieraan bij! Bij iedere stap die wij zetten denken we na over de milieu-impact. Zo produceren wij uitsluitend in gecertificeerde fabrieken, gebruiken wij voornamelijk duurzame stoffen en hebben wij de ambitie om in 2030 volledig circulaire bedrijfskleding aan te kunnen bieden.  

Daarnaast bieden we ook een retourservice programma aan waarbij gebruikte kleding, schoenen en PBM een tweede leven krijgen en worden hergebruikt voor isolatiemateriaal, banken en tassen. In 2020 ontvingen wij 51.000 kilo textiel retour! Wil jij een circulaire totaaloplossing, van verantwoord en circulair geproduceerde producten tot en met het geven van een tweede leven aan afgedankte producten? Groenendijk Bedrijfskleding is jouw ideale duurzame partner.

 

Persoonlijke webshop

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen; met de bedrijfsspecifieke webshop is dat geen enkel probleem. Wij richten de webshop in zoals jij dat wilt. Je kunt daarbij kiezen uit talloze persoonlijke instellingen en opties. Ook kun je jouw eigen teksten en logo plaatsen zodat de webshop aansluit bij de uitstraling van het bedrijf.

 

Meer weten?

Benieuwd wat Groenendijk voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag alle mogelijkheden toe.