Selecteer een pagina
MVO

From Scratch

Duurzaam, recyclebaar en circulair

From Scratch draagt verantwoordelijkheid voor mens en milieu met duurzame, recyclebare en circulaire bedrijfskleding. Zo zorgen we ervoor dat de kleding in gecertificeerde fabrieken wordt gemaakt, waarborgen we eerlijke productie en gebruiken we steeds meer duurzame materialen.

Fair Wear BSCIDe fabrieken waar onze producten worden geproduceerd, worden periodiek geauditeerd door organisaties als Fair Wear Foundation en BSCI. Wij hebben zelf ook veel contact met de fabrieken waar sociale arbeidsomstandigheden worden besproken. Via het Fira Platform is ook zichtbaar wat onze inspanning is op dit gebied.

Design voor recycling

Met een eerlijk verhaal en slimme innovaties verleggen wij de grenzen in de traditionele markt voor bedrijfskleding. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van onze circulaire bedrijfskledinglijn. Hierin gaan we From Scratch zorgvuldig om met onze grondstoffen en halen we de bedrijfskleding aan het einde van hun levenscyclus weer bij u op. Deze wordt vervolgens tot aan het laatste stiksel gerecycled tot grondstoffen die in andere producten weer kunnen worden gebruikt.

Neem contact op!