MVO

From Scratch

Duurzame, recyclebare en circulaire bedrijfskleding

From Scratch draagt verantwoordelijkheid voor mens en milieu met duurzame, recyclebare en circulaire bedrijfskleding. Zo zorgen we ervoor dat de kleding in gecertificeerde fabrieken wordt gemaakt, waarborgen we eerlijke productie en gebruiken we steeds meer duurzame materialen. Producten die functioneren in een circulaire kringloop is het doel.

De fabrieken waar onze producten worden geproduceerd, worden periodiek geauditeerd door organisaties als Fair Wear Foundation en BSCI. Onze inkopers zijn zich bewust van de risico’s in verschillende productielanden. Via het Fira Platform is ook zichtbaar wat onze inspanning is op dit gebied.

Design voor recycling

Met een eerlijk verhaal en slimme innovaties verleggen wij de grenzen in de traditionele markt voor bedrijfskleding. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van onze circulaire bedrijfskledinglijn. Hierin gaan we From Scratch zorgvuldig om met onze grondstoffen en halen we de bedrijfskleding aan het einde van hun levenscyclus weer op. Deze wordt vervolgens tot aan het laatste stiksel gerecycled tot grondstoffen die in andere producten bruikbaar zijn.

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.