Compleet assortiment

Verrichten jij of jouw medewerkers installatie- of service werkzaamheden? Groenendijk biedt een compleet assortiment bedrijfskleding geschikt voor alle installatiewerkzaamheden! Werken zij bij een technische dienst of bijvoorbeeld als servicemonteur? De diversiteit aan werkzaamheden brengt verschillende wensen en functionaliteiten voor de bedrijfskleding met zich mee. Onze werkkleding is op deze eisen aangepast met diverse hulpmiddelen, zoals lussen, zakken en banden. Dankzij de hoge productkwaliteit gaat de kleding een flink aantal klussen mee! Wij hebben ons assortiment, services en logistiek afgestemd op alle wensen en eisen die vanuit de installatiebranche gevraagd worden.

 

Comfortabele én functionele werkkleding

Als installatie- of servicemonteur moet je jezelf soms in rare bochten wringen. Jouw werkkleding moet een flexibele en comfortabele pasvorm hebben. Ook moet de werkkleding natuurlijk functionaliteiten bieden om gereedschap en bijvoorbeeld je telefoon bij je te dragen. Daarnaast moet de werkkleding een professionele en herkenbare uitstraling hebben, wanneer je bij een werklocatie aankomt is het fijn als jouw klant je direct herkent. Dit zorgt voor extra vertrouwen.

Logo van

"Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig. Er wordt altijd meegedacht met ons als klant en bij vragen krijgen we altijd op korte termijn een reactie terug."

Ivo Koppert, Contract Manager Installatie & Service
Logo van

"Onze medewerkers zijn vaak kritisch (logisch ook, want dat zijn wij ook op hen) maar ik heb ze nog nooit horen klagen over de kleding. Laatst hebben wij een nieuwe broek toegevoegd aan het pakket en ook hier zijn wij tevreden over."

Jan van Velzen, Operations Manager Logistiek & Transport

Veilige bedrijfskleding

Bij Groenendijk zijn verschillende leveranciers vertegenwoordigd met hoogwaardige kledinglijnen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en geschikt zijn voor de installatie- en servicebranche. Denk hierbij aan broeken met verstevigde kniezakken, maar ook aan doorwerkkleding voor de buitenactiviteiten inclusief de vereiste striping (reflecterende delen) voor zichtbaarheid in het donker. Veel kleding wordt tegenwoordig van reflecterende delen voorzien op een subtielere en modieuzere manier. Daarnaast is het assortiment breed en biedt het de mogelijkheid om werknemers van verschillende lagen kleding te voorzien waardoor zij zowel winter- als zomerproof zijn. Tot slot ben je natuurlijk ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen zoals helmen, veiligheidsbrillen, handschoenen en veiligheidsschoenen bij ons aan het juiste adres.

 

Productinnovatie

Uiteraard zoeken wij de leverancier die het best bij jouw organisatie past. In samenwerking met onze leveranciers wordt altijd naar nieuwe innovatieve verbeteringen gezocht. In steeds meer kleding wordt stretch materiaal gebruikt en de pasvorm aangepast om het draagcomfort te verhogen.

5-SAFETY IMAGE+

Met de HAVEP 5-safety image+ collectie kun je rekenen op supersterke werkkleding van de hoogste kwaliteit en een sportieve uitstraling. De rugplooien en voorgevormde broekspijpen van deze collectie zorgen voor een extra goede pasvorm en optimaal draagcomfort. Door de extra verstevigingen in het kruis van de broek wordt uitscheuren voorkomen en daarnaast zorgen de zorgt de ruime loshangende duimstokzak dat gereedschap niet knelt in de knieholte

Naast de rugplooien treft je in de jassen ook een extra inzet bij de oksels aan, wat voor meer bewegingsvrijheid zorgt, en ontblote ruggen zijn verleden tijd dankzij het verlengde rugpand. Daarnaast beschikt de jas over een verdekte ritssluiting en zorgen de ruime zakken voor extra opbergmogelijkheden.

Deze collectie protective wear is uitermate geschikt voor de installatiebranche, is gecertificeerd voor vlamboog klasse 2 (IEC- APC=2) en alle kledingstukken zijn industrieel wasbaar. De vlamvertragende reflectieband verhoogt tevens de zichtbaarheid en doordat deze op de bovenkleding omsnoerend is rondom de romp, voor extra zichtbaarheid in nacht situaties, heeft deze collectie de nieuwe normering ‘medium risk’ (EN 17353). 

Normeringen

De 5-safety image + voldoet aan de normen die je op links ziet. 

Maak het verschil met duurzame bedrijfskleding

Vanuit de overheid is de doelstelling gesteld om in 2030 de CO²-uitstoot in Nederland met 49% terug te dringen. Diverse acties moeten hieraan bijdragen, denk bijvoorbeeld aan het instaleren van warmtepompen, plaatsen van zonnepanelen en de aanleg van extra windmolenparken. Allemaal werkzaamheden die jij wellicht uitvoert. Hoe mooi is het dan als jij een extra steentje hieraan bijdraagt en in duurzame bedrijfskleding jouw werk uitvoert? Wij bieden een groot assortiment functionele maar zeker ook duurzame bedrijfskleding!

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag alle mogelijkheden en voorzien je van advies.