Professionele werkkleding

Werkkleding is onmisbaar in een professionele omgeving. De juiste werkkleding beschermt tegen gevaren en bevordert het werkcomfort. Goede bedrijfskleding helpt werknemers beter te presteren en vormt het visitekaartje van jouw bedrijf. Ben je op zoek naar een uniform of wil je graag een complete set veiligheidskleding bestellen? Wij hebben beroepskleding voor diverse doelen en branches. We denken graag mee en voorzien je snel van advies op maat.

 

Op de volgende pagina's lees je alles wat je moet weten over werkkleding.

Engel Workwear

Galaxy werkbroek

Een 2-kleurige werkbroek, leverbaar in 9 kleurcombinaties. Moderne pasvorm en Cordura® kniezakken. Voldoet aan de EN ISO 15797 normering, wat betekend dat deze broek bestand is tegen industrieel wassen en drogen. Grote maatrange en ook leverbaar in korte en lengte maten. 

Wanneer je werkzaam bent in de Installatiebranche is dit zeker een geschikte werkbroek voor jou of je medewerkers! 

Top Merken

hydrogrey.svg
havep-grey.svg
engel-grey.svg
sunwill-grey.svg
fromscratch-grey.svg
texetgrey.svg
mascotgrey.svg
nimbusgrey.svg
bramparis-grey.svg
culture-grey.svg
tricorpgrey.svg

Onze Branches

Aanbesteding/Tender

Sta jij op het punt een (onderhandse) aanbesteding of tender in de markt te zetten voor nieuwe bedrijfskleding, schoenen en/of persoonlijke beschermingsmiddelen?

Onze Branches

BOA

Ben je op zoek naar nieuwe BOA-kleding inclusief accessoires voor jouw gemeente? Of je nu een complete unieke collectie of een standaard kledingstuk zoekt.

Onze Branches

Installatie & Service

Verrichten jij of jouw medewerkers installatie- of service werkzaamheden? Groenendijk biedt een compleet assortiment bedrijfskleding geschikt voor alle installatiewerkzaamheden!

Onze Branches

Logistiek & Transport

De beste bedrijfskleding voor Logistiek & Transport vind je bij Groenendijk Bedrijfskleding! We bieden een compleet assortiment inclusief veiligheidsschoenen en PBM en een persoonlijke bestelomgeving.

Onze Branches

Openbaar vervoer

Een medewerker in het openbaar vervoer is letterlijk het visitekaartje van de organisatie. Groenendijk levert met zorg én op maat gemaakte unieke dienstkleding om jouw klanten in stijl te verwelkomen.

Onze Branches

Overheid

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfskleding voor jouw overheidsorganisatie? Of je nu een complete unieke collectie of een standaard kledingstuk zoekt, bij Groenendijk is alles mogelijk, van kostuum tot sportkleding! 

Onze Branches

Security

Wij bieden kwalitatieve bedrijfskleding en efficiënte oplossingen voor het traject rondom de bedrijfskleding voor beveiligers en handhavers, óók wanneer het om veel dragers en uitgebreide kledingpakketten gaat.

Onze Branches

Zorg

Of je nu werkzaam bent in een ziekenhuis, verzorgingshuis, de thuishulp of een psychiatrische instelling: het is belangrijk dat je vertrouwen opwekt bij jouw patiënten. Een herkenbare uitstraling helpt hierbij. 

Meer weten?

Op zoek naar werkkleding voor jouw medewerkers? Wij nemen je graag mee in de wereld van bedrijfskleding.