Werkkleding en bedrijfskleding

Werkkleding

Werkkleding is onmisbaar in een professionele omgeving. De juiste werkkleding beschermt tegen gevaren en bevordert het werkcomfort. Goede bedrijfskleding helpt uw werknemers beter te presteren en vormt het visitekaartje van uw bedrijf. Bent u op zoek naar een uniform of wilt u graag een complete set veiligheidskleding bestellen? Wij hebben beroepskleding voor elk doel en elke sector. We denken graag met u mee en voorzien u snel van advies op maat.

werkkleding pallet man vrouw logistiek transport palletwagen werkschoenen veiligheid bescherming

Representatief en goed beschermd met werkkleding van Groenendijk

Veiligheid of uitstraling? Werkkleding heeft verschillende functies, en vaak betreft het een combinatie van verschillende factoren: bescherming (kleding volgens EN-normeringen), werkcomfort én een representatief voorkomen. Bij Groenendijk begrijpen we de verschillende doelen en eisen die aan bedrijfskleding worden gesteld. Door onze jarenlange ervaring en brede expertise zijn we uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van werkkleding van Nederland. 

maatname pastrailer locatie mobiel showroom passen Groenendijk Bedrijfskleding

Advies op maat over werkkleding

Omdat elk bedrijf anders is en arbeidsomstandigheden variëren is het soms lastig om de juiste werkkleding te vinden. Bij Groenendijk zijn we gewend dat onze klanten verschillende eisen en wensen stellen. Met onze kennis en expertise kunnen we u voorzien van de beste maatoplossing voor uw bedrijf. Wij kunnen op uw locatie de medewerkers persoonlijke maatnamen aanbieden en deze gegevens verwerken in uw eigen webshop. We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showrooms.

De beste merken werkkleding

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat kwaliteit van levensbelang is voor goede werkkleding. Bij Groenendijk leveren we dan ook alleen bedrijfskleding van goede merken, in verschillende prijsklassen. U heeft bij ons keuze uit de belangrijkste merken zoals:
F-Engel, Workzone, HaVeP, Mascot, BP, Texowear, Elka. Bekijk hier onze catalogus en bekijk ons gehele assortiment.

Uw bedrijfslogo op uw werkkleding?

Professionele werkkleding is uniform en herkenbaar. Bij Groenendijk voorzien we uw bedrijfskleding snel en netjes van uw logo. We kunnen uw bedrijfslogo zowel bedrukken als borduren.

productie bedrukken machine logo logo's vakwerk handmatig afdeling Groenendijk Bedrijfskleding Woerden

Werkkleding snel geleverd

Onze bedrijfskleding hebben wij voor een groot deel op voorraad. Dat betekent dat levering van uw werkkleding doorgaans heel snel kan plaatsvinden. Wilt u onze bedrijfskleding graag persoonlijk komen bekijken? We nodigen u graag uit in één van onze showrooms in Woerden en Amsterdam.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.