Professionele werkkleding

Werkkleding is onmisbaar in een professionele omgeving. De juiste werkkleding beschermt tegen gevaren en bevordert het werkcomfort. Goede bedrijfskleding helpt werknemers beter te presteren en vormt het visitekaartje van jouw bedrijf. Ben je op zoek naar een uniform of wil je graag een complete set veiligheidskleding bestellen? Wij hebben beroepskleding voor diverse doelen en branches. We denken graag mee en voorzien je snel van advies op maat.

 

Op de volgende pagina's lees je alles wat je moet weten over werkkleding.

Softshell Luxe

De Softshell Luxe is een comfortabele jas met stretch die ook waterafstotend en winddicht is. Softshell is een materiaal dat bestaat uit gewoven polyester. Het gebruik van een PU-tussenlaag zorgt ervoor dat het ademend vermogen optimaal blijft, waardoor je minder snel zal zweten. De Softshell Luxe bevat daarnaast stretch voor extra draagcomfort en bewegingsvrijheid. Deze softshell jas van Tricorp verhoogt je zichtbaarheid dankzij de reflectiepiping op de borst. De werkjas is verder voorzien van een gelamineerde rits voor een luxe uitstraling. De onderzijde van de jas is middels een elastisch koord met stoppers te verstellen. Ook de manchetten zijn te verstellen, door middel van klittenband. De Softshell Luxe beschikt over voldoende opbergmogelijkheden. Aan de voorzijde is de jas voorzien van 4 zakken. Ook heeft de jas een binnenzak die uitermate geschikt is voor het opbergen van je smartphone.

Als je de Softshell Luxe wilt bedrukken, raden wij aan om alleen druktechnieken te gebruiken die geschikt zijn voor dit specifieke materiaal om doorbloeden te voorkomen. De softshell luxe is verkrijgbaar in 5 stoere kleuren.

Onze Producten

Onze Producten

Onze Producten

Softshell Trial

Deze softshell is uniek in zijn soort omdat de binnenzijde van de mouwen zijn afgewerkt met een gladde polyester. Veel softshells zijn afgewerkt met fleece aan de binnenzijde, door het gebruik van de polyester in de trial trek je de softshell gemakkelijk aan en het geeft jou of jouw medewerkers extra comfort tijdens het dragen. 

Tevens kun je ervoor kiezen om de softshell d.m.v. kleuraccenten aan te passen aan jouw huisstijl

  • Zippullers in 14 kleuren beschikbaar
  • Nektape aanpassen naar gewenste kleur
  • Tape aan de buitenzijde in diverse kleuren mogelijk

 

Je naam of logo op de softshell borduren in plaats van bedrukken geeft extra uitstraling. Zeker wanneer gekozen wordt voor de professionele borduring van Groenendijk. De softshell is uiteraard ook te bedrukken. 

Onze Producten

Onze Producten

Onze Producten

Onze Producten

Onze Producten

Onze Producten

Onze Producten

Onze Producten

Zipper puller in diverse kleuren beschikbaar! 

Top Merken

havep-grey.svg
mascotgrey.svg
culture-grey.svg
fromscratch-grey.svg
hydrogrey.svg
sunwill-grey.svg
tricorpgrey.svg
nimbusgrey.svg
bramparis-grey.svg
engel-grey.svg
texetgrey.svg

Meer weten?

Op zoek naar werkkleding voor jouw medewerkers? Wij nemen je graag mee in de wereld van bedrijfskleding.