Professionele werkkleding

Werkkleding is onmisbaar in een professionele omgeving. De juiste werkkleding beschermt tegen gevaren en bevordert het werkcomfort. Goede bedrijfskleding helpt werknemers beter te presteren en vormt het visitekaartje van jouw bedrijf. Ben je op zoek naar een uniform of wil je graag een complete set veiligheidskleding bestellen? Wij hebben beroepskleding voor diverse doelen en branches. We denken graag mee en voorzien je snel van advies op maat.

 

Op de volgende pagina's lees je alles wat je moet weten over werkkleding.

REWEAR collectie

Een veelgehoorde reden om niet voor duurzame producten te kiezen is omdat men het idee heeft dat duurzaam altijd duurder is. Dit kunnen wij ons goed voorstellen. Maar in de praktijk blijkt dat bijvoorbeeld een duurzaam T-shirt gemaakt van Bio-katoen en Repet op lange termijn zeker wat oplevert. Door te kiezen voor een duurzaam T-shirt bespaar je maar liefst 10 x 10 min douchen dat staat gelijk aan 1.456 liter water. Het enige wat we nodig hebben is bewustwording om ervoor te zorgen dat onze toekomstige generaties geen tekort aan drinkwater zullen hebben. Een bijkomend voordeel is dat de REWEAR collectie van TRICORP qua prijs gelijk is gebleven aan de basic collectie. Duurzaam duur? Nee dus!

Uit onderzoek van Mediabrands Retail Buying Studie blijkt dat 62% van de Nederlanders duurzaamheid een belangrijk onderwerp vindt en dat 58% daadwerkelijk duurzame producten koopt. Ons doel is om een steeds grotere groep Nederlanders ervan te overtuigen waarom kiezen voor een duurzaam product impact heeft! 


Kortom, we moeten aan de slag om voor een verandering te zorgen! 
Beweeg jij met ons mee? 

 

Onze Producten

Onze Producten

Onze Producten

Onze Producten

Onze Producten

Top Merken

hydrogrey.svg
nimbusgrey.svg
texetgrey.svg
tricorpgrey.svg
engel-grey.svg
culture-grey.svg
sunwill-grey.svg
Greiff-logo-300x300-website.png
bramparis-grey.svg
havep-grey.svg
fromscratch-grey.svg
mascotgrey.svg

Meer weten?

Op zoek naar werkkleding voor jouw medewerkers? Wij nemen je graag mee in de wereld van bedrijfskleding.