Specials

Ben je op zoek naar een uitstraling die naadloos aansluit bij de visie van jouw bedrijf? Iets wat niemand anders heeft? Kies voor een special! 

Uniek en herkenbaar ontwerp Inhouse designer In house productontwikkeling

Borduren

Jouw bedrijfsnaam of logo op de bedrijfskleding borduren, geeft extra uitstraling. Zeker als gekozen wordt voor de professionele borduring van Groenendijk. Bij een overhemd of colbert staat dit representatiever dan bedrukking.

Representatief Kleine aantallen Altijd de juiste pasvorm

Bedrukken

Zorg voor extra herkenbaarheid en bedruk jouw bedrijfslogo op de bedrijfskleding! Wij denken graag mee over het ontwerp! 

Belastingvoordeel Bedrukking die blijft zitten Herkenbaar

Vermaken

Om te zorgen dat jouw medewerker altijd in passende kleding op de werkvloer verschijnt kan kleding naar wens vermaakt worden in ons atelier.

Veredeling van kleding Vakkundig en snel Professioneel atelier

Maatname

Wij zorgen dat jouw bedrijfskleding past! Ons team van specialisten neemt graag de maten op van alle dragers zodat zij aan het werk kunnen in passende kleding.

Maatname op locaties door het hele land Altijd passende kleding De maatgegevens direct zichtbaar in webshop

Persoonlijke webshop

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen. Met een bedrijfsspecifieke webshop is dat geen enkel probleem. Wij richten de webshop in zoals jij dat wilt.

Verschillende aflevermogelijkheden Optimaal inzicht Talloze persoonlijke instellingen

App

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen. Met een persoonlijke bestelomgeving in de Groenendijk app is dat geen enkel probleem. 

Eenvoudig bestellen & retourneren Inzicht in levertijd & voorraad Overzicht van het kledingpakket

Logistiek

Bij ons staat de klant centraal. Heb jij specifieke wensen op het gebied van voorraadbeheer of de bestelomgeving? Wij kunnen het hele proces naar jouw wens inrichten. 

Voorraadbeheer Magazijn van ruim 10.000 m2 ISO 9001 kwaliteitssysteem

Wasservice

Onze bedrijfskleding is in de meeste gevallen geschikt om thuis of op het werk gewassen te worden. Er zijn natuurlijk enkele uitzonderingen. Ook hierbij helpen wij je natuurlijk graag.

All-in serviceconcept Logistieke dienstverlening Geen omkijken

Meer weten?

Onze specialisten vertellen jou graag meer over de services die bij jouw bedrijf passen!