Het BOA-uniform van Groenendijk Bedrijfskleding is functioneel, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit,

heeft een hoog draagcomfort en zorgt voor uniformiteit en herkenbaarheid van jouw BOA’s. Zo worden alle vijf de elementen van de identiteit van de BOA openbare ruimte consequent doorgevoerd op alle BOA-kleding: naam, kleur, logo, unieke kenmerk en typografie. Ons BOA-uniform voldoet daarmee aan alle richtlijnen van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), volledig conform VNG-handreiking en technische uitwerking van BEBOA. Ook voor handhavers en toezichthouders bieden wij hoogwaardige en veilige werkkleding aan.

Waarom heeft de VNG richtlijnen opgesteld voor de BOA openbare ruimte?

Een BOA openbare ruimte is enerzijds benaderbaar, dienstbaar en behulpzaam en anderzijds stelt hij/zij de norm en handhaaft de wet- en regelgeving. De VNG heeft 5 elementen benoemd welke de gemeenten consistent dienen door te voeren in het nieuwe BOA-uniform, zodat er een eigen, krachtige en herkenbare identiteit wordt gevisualiseerd.Voordelen van Groenendijk Bedrijfskleding

  • Jarenlange ervaring in BOA-kleding
  • Grootste aanbod BOA artikelen van Nederland
  • Grote hoeveelheid BOA artikelen op voorraad
  • Koploper op het gebied van duurzaamheid
  • Gebruik van moderne materialen en pasvormen
  • Klantspecifieke webshop waarmee de drager zelf zijn kledingpakket kan bestellen

Welke BOA-kleding levert Groenendijk nog meer?

Als mede ontwikkelaar van het modeluniform van de BOA openbare ruimte, heeft Groenendijk alle middelen in huis om voor elke BOA het complete kledingpakket te leveren, zowel in operationele als in ceremoniële stijl. Hierbij garanderen we kwalitatieve, getailleerde kleding dat voldoet aan alle wensen en eisen van BOA’s. Denk hierbij aan boswachters, conducteurs en parkeercontroleurs.

Logo van

Ik zie Groenendijk als een innovatieve, flexibele en betrouwbare partner. Natuurlijk zijn er wel eens problemen met bijvoorbeeld levertijden maar het zou mij verbazen als het ergens anders beter of efficiënter kan. Wij ontvangen hier kwaliteit én service!

Jeroen van Oosterhoud, Gemeentelijk opsporingsambtenaar BOA
Gemeente Nieuwegein Logo van

Binnen de aanbesteding die wij destijds hebben uitgezet was duurzaamheid een belangrijke eis. Het BOA-uniform en de services van Groenendijk voldoen zeker aan deze eis. Er wordt continu gekeken hoe de kleding verduurzaamt kan worden en gebruikte kleding wordt ingezameld via het TextilePoint Retoursysteem.

Ron Boer, Werkvoorbereider Stadstoezicht BOA

Uit welke onderdelen bestaat het BOA-uniform?

Het BOA-modeluniform bestaat uit de volgende onderdelen: winterjas, zomerjas, poloshirt, trui, overhemd, worker, pantalon, hoofddeksels en diverse toebehoren. Deze onderdelen kunnen in een operationele stijl (worker met een polo) en een ceremoniële stijl (pantalon met een overhemd) worden samengevoegd. Aanvullend heeft Groenendijk nog vele andere BOA-kledingstukken ontwikkeld. Denk hierbij aan BOA-kleding voor dames, kogelwerende vesten in BOA-kleurstelling en speciale bikersbroeken.

Kom alles te weten over het BOA-uniform met behulp van de volgende video's

Innovaties

Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwingen en verbetering binnen de BOA-uniformlijn, met als doel dat de drager zo optimaal mogelijk zijn of haar werkzaamheden uit kan voeren! 

Eric Bakker, BOA-specialist

Persoonlijke webshop

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen. Met een bedrijfsspecifieke webshop is dat geen enkel probleem. Wij richten de webshop in zoals jij dat wilt. Je kunt daarbij kiezen uit talloze persoonlijke instellingen.

 

Aanbesteding/tender

Sta jij op het punt een (onderhandse) aanbesteding of tender in de markt te zetten voor nieuwe bedrijfskleding? Wij bieden de oplossing voor jouw vraagstuk!

 

Uniek aanbod BOA-schoenen!

Bij goede BOA-schoenen gaat het met name om kwaliteit, functionaliteit, veiligheid én draagcomfort. Groenendijk beschikt over een unieke collectie comfortabele werkschoenen met antislipzool. Bovendien voldoen al onze BOA-schoenen aan de normering EN-ISO (20)347 en beschikken ze over de nieuwste waterdichte schoentechnologie.

Hoewel er alleen voor de BOA openbare ruimte (domein 1) strikte kledingrichtlijnen zijn opgesteld, is het lang niet het enige domein waar BOA’s in uniform worden gestoken. Wat dacht je bijvoorbeeld van boswachters, conducteurs en controleurs van onder andere vaarwegen, parkeergelegenheden, het openbaar vervoer? Groenendijk heeft alles in huis om een kwalitatieve en modern afgewerkte kledingcollectie te ontwikkelen voor BOA’s uit alle domeinen

Referenties BOA

Benieuwd naar meer? Leer hier de uitgebreide ervaringen.

 

Veelgestelde vragen BOA-kleding

Wat is de exacte levertijd, of heb je een andere vraag?

 

harderwijkgrey.svg
venlogrey.svg
oegstgeest.svg
gemeentegroningen-grey.svg

Meer weten?

Neem vandaag nog contact op met één van onze BOA-kledingspecialisten.