De ervaring van SAFENED

SAFENED is al klant bij Groenendijk Bedrijfskleding zolang Operationeel directeur Hanneke Parlevliet zich kan herinneren. Althans, vanaf 2009 namen ze de kleding af bij Fashion Business Club en in 2017 is dit bedrijf overgegaan in Groenendijk Bedrijfskleding. “Wij houden niet van hoppen maar van langdurige relaties”, aldus Hanneke. Wij werken natuurlijk hard om deze relatie nog lang voor te zetten. We vroegen daarom aan Hanneke wat SAFENED zo fijn vindt aan de samenwerking met Groenendijk.

Waarom hebben jullie voor Groenendijk gekozen?
“In eerste instantie werkten wij dus met Fashion Business Club en hebben wij niet specifiek voor Groenendijk gekozen. Maar we waren altijd zeer tevreden met de service bij Fashion Business Club en zijn nu nog altijd heel tevreden over de dienstverlening en producten bij Groenendijk. We houden niet van hoppen en gaan liever langdurige relaties aan. Wat heel fijn werkt is dat we vaste contactpersonen hebben, zoals bijvoorbeeld Relatiebeheerder Marco en Binnendienst Medewerker Sven. Zij maken altijd tijd voor ons en denken in oplossingen bij eventuele problemen.”

Security en receptionisten
“SAFENED is onlangs samengegaan met RED Security onder de naam SAFENED. Met elkaar verzorgen we security en hospitality concepten. Een groep van zo’n 400 medewerkers werkt in bedrijfskleding. Voor de beveiligers gaat het om BOA-kleding bestaande uit een worker, polo en softshell. Voor de hospitality medewerkers bestaat het pakket uit een 3-delig kostuum.”

Van welke aanvullende diensten maakt SAFENED gebruik?
“Eén keer per jaar wordt de bedrijfskleding via de webshop besteld. De kleding wordt bedrukt of van borduring voorzien. Dit is altijd van hoge kwaliteit. Ook worden de maten van onze medewerkers opgemeten, zeker bij het 3-delig kostuum is het belangrijk dat dit precies past. Mouwen en broeklengtes moeten goed zijn”.

Hoe omschrijf je Groenendijk in drie woorden?
“Betrouwbaar, flexibel en persoonlijk. Mede dankzij Sven en Marco. Zij werken al ontzettend lang bij Groenendijk en weten heel veel!” 

Zou je ons aanraden aan andere organisaties?
“Zeker! Dat heb ik ook al vaker gedaan. Jullie hebben een grote voorraad en jullie zijn altijd streng op het checken van de kwaliteit. Zo zijn de producten en kleuren vrijwel altijd goed.


OP NAAR NOG VELE JAREN EEN MOOIE SAMENWERKING!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Voor iedereen leveren wij een pakket op maat. 
Wil je hier meer over weten?