Bedrijfskleding voor beveiliging

Wie werkzaam is in de beveiliging wil er netjes en verzorgd bijlopen. Niet alleen vanwege het herkenbare embleem; een strakke outfit straalt zekerheid en vertrouwen uit.

Bij Groenendijk zorgen we dat alle mannen en vrouwen in deze branche snel, passend en in de juiste maten de werkvloer op kunnen. Al dan niet met veiligheidsschoenen, safetyriemen en desgewenst met de juiste clipdassen om het plaatje af te maken.

Werk jij in de beveiliging? Dan vervul jij een uitdagende functie, de juiste uniformkleding ondersteunt het gezag en helpt medewerkers bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Bij de uitstraling van de medewerkers speelt gezag en de herkenbaarheid een belangrijke rol. Groenendijk Bedrijfskleding biedt kwalitatieve bedrijfskleding en efficiënte oplossingen voor het traject rondom de bedrijfskleding, óók wanneer het om veel dragers en uitgebreide kledingpakketten gaat.

 

Gemeente Harderwijk Logo van

“De persoonlijke webshop was toen wij de keuze voor Groenendijk hebben gemaakt wel echt uniek. Maar naast de webshop zijn jullie professioneel en leveren jullie kwaliteit. Ook werden we vanaf de eerste kennismaking prettig geholpen!”

M. Timmer, Handhaving gemeente Harderwijk BOA
Logo van

"We houden niet van hoppen en gaan liever langdurige relaties aan. Wat heel fijn werkt is dat we vaste contactpersonen hebben, zoals bijvoorbeeld Relatiebeheerder Marco en Binnendienst Medewerker Sven. Zij maken altijd tijd voor ons en denken in oplossingen bij eventuele problemen.”

Hanneke Parlevliet, operationeel directeur Security

Bijzondere beveiliging

Samen met een welbekend beveiligingsbedrijf hebben wij een kledingpakket gedeeltelijk in Ghana laten produceren. Om zo ter plaatse lokale werkgelegenheid te creëren en toe te werken naar een bepaald loon voor de toekomst.

 

Maatschappelijk verantwoord produceren: ook dat is Groenendijk. 

TextilePoint retoursysteem

Hoe mooi is het als jij en jouw werknemers een extra stap zetten op het gebied van duurzaamheid en duurzame werkkleding dragen of werkkleding die eigenlijk afgeschreven is, inzamelen zodat de kleding een tweede leven krijgt? Via het TextilePoint retoursysteem kan gebruikte kleding teruggestuurd worden en efficiënt in het recycleproces opgenomen worden. Vervolgens kunnen hier bijvoorbeeld tassen, isolatiemateriaal en picknickbanken van gemaakt worden.

 

Maatname op locatie

Om het proces rondom bedrijfskleding voor een organisatie zo eenvoudig en efficiënt mogelijk in te richten bieden wij diverse diensten aan waarmee jij tijd kunt besparen. Zo komt ons Maatname team met de pasbus naar locatie om van alle medewerkers de maten op te nemen. Hierdoor hoeven de medewerkers niet naar een andere locatie toe en zijn zij hier zo min mogelijk tijd aan kwijt.

Bestellen via persoonlijke webshop

Via de persoonlijke webshop hebben medewerkers de mogelijkheid zelf eenvoudig en snel hun kleding te bestellen. Na de bestelling versturen wij het pakket zo snel mogelijk naar het opgegeven werk- of huisadres van de medewerker.

Meer weten?

Neem gerust contact op voor meer informatie of laat je gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact op.