Wasservice voor bedrijfskleding

Onze bedrijfskleding is in de meeste gevallen geschikt om thuis of op het werk gewassen te worden. Er zijn natuurlijk enkele uitzonderingen. Ook hierbij helpen wij je natuurlijk graag. Door onze samenwerking met verschillende wasserijen kunnen wij namelijk verschillende wasservice concepten aanbieden. Hierbij staan jouw wensen centraal. Bedrijfskleding reinigen was nog nooit zo makkelijk.

Geen omkijken meer naar het wasproces

Je kunt ervoor kiezen de reinigen inclusief de logistieke beheersing van de kleding door middel van een barcodesysteem te regelen. Logistieke dienstverlening gaat echter veel verder. Zo kan er gekozen worden voor kledinguitgifte via een kastvaksysteem.

All-in service

Je kunt ook kiezen voor een all-in serviceconcept, waarbij de wasserij de initiƫle investering in textiel overneemt en naast reiniging en beheer, de kleding ook inspecteert, onderhoudt en waar nodig vroegtijdig vervangt.

Persoonlijke webshop

De maatgegevens van de medewerkers worden door de collega van het Maatname team aan de online bestelomgeving toegevoegd. Wanneer er vervolgens via die webshop artikelen besteld worden, staan de juist maten steeds ingevuld.

 

 

Kleding vermaken

Indien nodig kunnen wij de kleding ook vermaken in ons eigen atelier. Mocht er bijvoorbeeld een broek of colbert ingenomen moeten worden, noteren wij dit tijdens de maatname sessie en wordt dit vervolgens doorgezet naar het atelier. Zo waarborgen wij dat de bedrijfskleding altijd perfect past!

Zelf je kleding wassen?

Wanneer je zelf je bedrijfskleding gaat wassen is het goed om op een aantal dingen te letten. Hierdoor blijft jouw kleding langer mooi en hoef je het minder snel te vervangen. Check de video hieronder voor alle tip en tricks! 

Lees hier de wasinstructies.