Custom made bedrijfskleding: de belangrijkste voordelen op een rij

Wat betekent de term ‘custom made’ voor jouw bedrijfskleding wanneer je Groenendijk inschakelt? Wat kun je verwachten wanneer je samen met ons dit bijzondere ontwikkelingstraject in gaat?

Van moderne snits en kwaliteitsmaterialen tot een écht uniek en eigen ontwerp van de hand van onze ontwerper. 

De 7 belangrijkste voordelen voor jou op een rij

 1. Uniek design 
 2. Hoogwaardige kwaliteitscontroles 
 3. Maatwerk van A tot Z 
 4. De gebruikerservaring telt 
 5. Duurzaam en milieubewust
 6. Groenendijk is de all round fabrikant
 7. Leading in grondstoffenadvies

Uniek design door Groenendijks eigen ontwerper

Het volledig op maat laten maken van jouw bedrijfskleding begint bij het design. Met onze eigen ontwerper, Peter Schijvens, kunnen wij het grote verschil maken tussen een ingekleurde tekening en een design from scratch. Hoe wij jouw huisstijlvisie en doelstellingen zien, kunnen we direct vertalen in een uniek ontwerp. Al tijdens het eerste gesprek aan de tekentafel.

Hoe dit bijzondere productieproces in zijn werk gaat, tekent onze designer voor je uit.

Groenendijk is de totaalleverancier van bedrijfskleding op maat

 • Uniek ontwerp en technische vakkennis, van designkostuum tot werkbroek
 • Rechtstreekse productie bij onze zorgvuldig geselecteerde duurzame fabrieken
 • All round dienstverlening

Technische kennis & hoogwaardige kwaliteitscontroles

Niet alleen heeft onze designer ruim twintig jaar technische kennis op het gebied van corporate- en workwear op zak. Dagelijks voert onze eigen kwaliteitsafdeling nauwkeurige controles uit om continuïteit te garanderen en jou te verzekeren dat alleen het beste maatwerk de dragers bereikt.  

Service van A tot Z

Van onze reinigingsservice tot ons professionele atelier, van voorraadbeheer in ons hypermoderne magazijn tot all round customer operations. Ook voor de volledig op maat gemaakte bedrijfskleding bieden we de allerbeste service.

 

Maatwerk 

Van tekentafel tot de werkvloer, van maatname op locatie tot unieke productielocaties: álles is maatwerk en kan bij ons volledig aangepast worden aan jouw wensen. Want: custom made bedrijfskleding volgens Groenendijk is ook écht custom made. Zelfs het bestelproces maken we passend met jouw persoonlijke webshop. Van de eerste ontwerpschets tot levering op maat: wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent.

De gebruikerservaring telt

Jij en jouw medewerkers lopen iedere dag in de kleding. Niet minder dan logisch dat Groenendijk de gebruikers betrekt bij het ontwikkelen van de custom made bedrijfskledingslijn of uniek huisstijlproduct: jullie weten als geen ander wat wél en wat juist níet werkt.

Fit & feel-sessies

Kies je voor volledig nieuwe materialen? Wij organiseren graag samen met jou zogenaamde fit & feel-sessies: een draagtest. Het is immers de ervaring die telt.

Kledingcommissie

Een andere wijze om dragers bij het ontwikkelingstraject te betrekken is middels het vormen van een kledingcommissie of testpanel, met enkele afgevaardigden van de werkvloer.

Duurzaam en milieubewust

Met de Duurzaamheidsprijs 2017 op zak vervult Groenendijk een voortrekkersrol in de branche op het gebied van duurzaamheid en mag zichzelf één van de koplopers noemen wat betreft circulaire kledingoplossing. Groenendijk heeft de due dilligence ondertekend en daarmee de intentie uitgesproken te streven naar een duurzame kledingproductie. En gaat daarmee alle verplichtingen aan, met jaarlijks steeds hogere doelstellingen. 

Wanneer je Groenendijk inschakelt, ben je verzekerd van

 • De laatste trends
 • De mooiste pasvormen
 • De beste techniek

 

Groenendijk is de all round fabrikant

Zónder eigen fabriek. Per productgroep zoeken onze experts wereldwijd en continue naar de beste specialistische en duurzame fabrieken, waardoor je de keuze hebt uit de meest vakbekwame productielocaties, de hoogste kwaliteit en de scherpste prijzen. Bijzondere bijkomstigheid is dat we niet afhankelijk zijn van wereldwijde invloeden, zoals bijvoorbeeld stijgende invoerrechten. Dit in Nederland unieke all round productieproces biedt nog meer voordelen.

Timing is alles

Wij hebben de tijd om ons aan te passen aan jouw tijd. Dit dankzij de zorgvuldig geselecteerde productielocaties wereldwijd waar we mee samenwerken en onze jarenlange expertise. Of je jouw werknemers nu binnen tien weken of tien maanden in het nieuw wilt steken.

Groenendijk is leading in grondstoffen

Onze designer beschikt niet alleen over twintig jaar ontwerpkennis. Ook op het gebied van grondstoffen (doeken, ritsen, knopen, et cetera) is de know how van Peter Schijvens buitengewoon. Naast de on going zoektocht naar de beste en meest duurzame fabrikanten en confectionneurs, is Groenendijk leading in het adviseren van in te zetten grondstoffen. Alles passend bij jouw unieke ontwerpwensen, productvoorkeur en deadline.

Meer weten?

Onze specialisten adviseren je in de zoektocht naar custom made bedrijfskleding.