Selecteer een pagina
Bedrijfskleding

Al uw bedrijfskleding, één leverancier

Groenendijk Bedrijfskleding is een totaalleverancier met oog voor detail, veiligheid, duurzaamheid en corporate fashion. Wij garanderen de allerhoogste kwaliteit bedrijfskledingwerkschoenen en PBM’s mét de juiste uitstraling. Wij hebben alles in eigen beheer, daarom kunnen we (betaalbaar) maatwerk leveren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Maatname en vermaken

Schoenen die knellen, een broek die slobbert. Dit is niet alleen vervelend voor het werkplezier. Vaak is ook de veiligheid en productiviteit in het geding. Goed zittende kleding betekent maatwerk én comfort. Daarom komen onze Maatname-medewerkers bij u langs op locatie. Ook kunnen uw medewerkers de kleding altijd komen passen in onze winkel. Indien nodig kunnen wij de kleding ook laten vermaken in ons eigen atelier.

Logistiek en voorraadbeheer

Heeft uw bedrijf veel verschillende medewerkers en/of diverse vestigingen? Dan kan het interessant zijn de levering van uw bedrijfskleding door Groenendijk te laten verzorgen. Wij verpakken de kleding per medewerker en bezorgen de kleding op de vestiging of op het huisadres van de medewerker. Deze service kan worden uitgebreid met de reiniging inclusief logistieke beheersing van uw kleding door middel van een barcodesysteem. Hiervoor werken wij samen met een wasserij.

301000-geel-navy-parkaWerkjas

303600425-oranje-navyVeiligheidsoverall

133901143-diepvriesjasDiepvrieskleding

PP200-fuchsiaPoloshirt

81302Werkhandschoenen

591781MN-bordeaux-schort-300x300Schort

30618300-zwart-thermoThermo gilet

300323-cobalt-afritsbroekAfrits werkbroek

Uw zorg uit handen

Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers de juiste kleding krijgen in de juiste maat? Groenendijk heeft een aantal diensten ontwikkeld die u hierbij optimaal ondersteunen.

Webshop voor uw bedrijf

Ook voor uw bedrijf kunnen wij een klantspecifieke webshop inrichten. Met alleen de producten die uw medewerkers nodig hebben. Een eigen webshop is niet alleen gemakkelijk, het levert u ook veel tijdwinst op.

Uw logo borduren, bedrukken, vermaken

Uiteraard wilt u dat uw medewerkers goed herkenbaar zijn. Op alle kleding kunnen wij uw bedrijfsnaam en logo borduren of bedrukken. Indien het nodig is, kunnen wij de kleding ook vermaken.

productie borduren garen machine machines logo in huis Groenendijk Bedrijfskleding

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!