Al jouw bedrijfskleding, één leverancier

Groenendijk Bedrijfskleding is een totaalleverancier met oog voor detail, veiligheid, duurzaamheid en corporate fashion. Wij garanderen de allerhoogste kwaliteit bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen mét de juiste uitstraling; herkenbaar, professioneel én effectief. Wij hebben alles in eigen beheer, daarom kunnen we (betaalbaar) maatwerk leveren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Eén van onze specialisten gaat graag in gesprek over alle mogelijkheden.

 

De voordelen van een samenwerking met Groenendijk Bedrijfskleding

Ben je op zoek naar een uniform of wil je graag een complete set veiligheidskleding bestellen? Wij hebben beroepskleding voor diverse branches en omvangrijke organisaties. We denken graag met je mee en voorzien je snel van advies op maat. Alles is mogelijk!

 

Wij bieden 

  • Een ruim assortiment
  • Standaard producten maar ook custom made bedrijfskleding
  • Maatname op locatie
  • Een persoonlijke webshop
  • Producten persoonlijk aan huis of op het werk bezorgd
  • Uitgebreide maatvoering en vermaakservice
  • Uniek retourprogramma om gebruikte kleding een tweede leven te geven

 

Werkkleding van Groenendijk: comfortabel, veilig én representatief

Werkkleding is onmisbaar in een professionele omgevingen en heeft verschillende functies, vaak betreft het een combinatie van verschillende factoren: bescherming (kleding volgens EN-normeringen), werkcomfort én een representatief voorkomen. Bij Groenendijk begrijpen we de verschillende doelen en eisen die aan bedrijfskleding worden gesteld. Door onze jarenlange ervaring en brede expertise zijn we uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van werkkleding van Nederland.

 

Groenendijk Bedrijfskleding helpt jouw werknemers beter te presteren en tovert hen om tot het visitekaartje van het bedrijf.

 

Advies op maat over werkkleding

Omdat elk bedrijf anders is en arbeidsomstandigheden variëren is het soms lastig om de juiste werkkleding te vinden. Bij Groenendijk zijn we gewend dat onze klanten verschillende eisen en wensen stellen. Met onze kennis en expertise kunnen we jou voorzien van de beste maatoplossing voor jouw bedrijf. Wij kunnen op locatie de medewerkers persoonlijke maatnamen aanbieden en deze gegevens verwerken in jouw persoonlijke webshop.

Borduren, bedrukken én vermaken

In onze productie hal van ruim 500m² beschikken wij over moderne apparatuur en zijn de afdeling bedrukking, borduring en het atelier te vinden. Hier wordt jouw bedrijfskleding voorzien van de juiste bewerkingen en herkenbare uitstraling.

Met onze unieke accessoires geef je bedrijfskleding nét even dat extra onderscheidende tintje mee. Denk hierbij aan speciale buttons, ritsen, labels (leer of metaal) badges, knoopjes en stiksels. Kortom: wij bieden alles voor het perfecte wandelende visitekaartje voor uw bedrijf.

 

Geautomatiseerd

Door ons geautomatiseerde- en gemechaniseerde productiepark, elimineren wij handelingen, zodat de focus op het aanbrengen van logo’s op kledingstukken ligt.

Johas de Haas, manager productie
G4S-logo-grey-v2.svg
schiphol-grijs.svg
amsterdamgrey.svg
Rijkswaterstaat_Logo.svg
gvb-grijs.svg

Meer weten?

Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar het best passende kledingpakket voor jouw medewerkers!