Al jouw bedrijfskleding, één leverancier

Groenendijk Bedrijfskleding is een totaalleverancier met oog voor detail, veiligheid, duurzaamheid en corporate fashion. Wij garanderen de allerhoogste kwaliteit bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen mét de juiste uitstraling; herkenbaar, professioneel én effectief. Wij hebben alles in eigen beheer, daarom kunnen we (betaalbaar) maatwerk leveren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Eén van onze specialisten gaat graag in gesprek over alle mogelijkheden.

 

De voordelen van een samenwerking met Groenendijk Bedrijfskleding

Ben je op zoek naar een uniform of wil je graag een complete set veiligheidskleding bestellen? Wij hebben beroepskleding voor diverse branches en omvangrijke organisaties. We denken graag met je mee en voorzien je snel van advies op maat. Alles is mogelijk!

 

Wij bieden 

  • Een ruim assortiment
  • Standaard producten maar ook custom made bedrijfskleding
  • Maatname op locatie
  • Een persoonlijke webshop
  • Producten persoonlijk aan huis of op het werk bezorgd
  • Uitgebreide maatvoering en vermaakservice
  • Uniek retourprogramma om gebruikte kleding een tweede leven te geven

 

Werkkleding van Groenendijk: comfortabel, veilig én representatief

Werkkleding is onmisbaar in een professionele omgevingen en heeft verschillende functies, vaak betreft het een combinatie van verschillende factoren: bescherming (kleding volgens EN-normeringen), werkcomfort én een representatief voorkomen. Bij Groenendijk begrijpen we de verschillende doelen en eisen die aan bedrijfskleding worden gesteld. Door onze jarenlange ervaring en brede expertise zijn we uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van werkkleding van Nederland.

 

Groenendijk Bedrijfskleding helpt jouw werknemers beter te presteren en tovert hen om tot het visitekaartje van het bedrijf.

 

Bekijk jouw bedrijfskleding in VR

 

Door Virtual Reality toe te passen zie jij tot in detail hoe jouw nieuwe werkkleding eruit komt te zien. In deze video zie je een voorbeeld van GAMMA, welke wij in samenwerking met Texet hebben gemaakt. Door het toepassen van deze nieuwe techniek krijg jij een goede indruk van het ontwerp, de pasvorm en details.

Advies op maat over werkkleding

Omdat elk bedrijf anders is en arbeidsomstandigheden variëren is het soms lastig om de juiste werkkleding te vinden. Bij Groenendijk zijn we gewend dat onze klanten verschillende eisen en wensen stellen. Met onze kennis en expertise kunnen we jou voorzien van de beste maatoplossing voor jouw bedrijf. Wij kunnen op locatie de medewerkers persoonlijke maatnamen aanbieden en deze gegevens verwerken in jouw persoonlijke webshop.

Borduren, bedrukken én vermaken

In onze productie hal van ruim 500m² beschikken wij over moderne apparatuur en zijn de afdeling bedrukking, borduring en het atelier te vinden. Hier wordt jouw bedrijfskleding voorzien van de juiste bewerkingen en herkenbare uitstraling.

Met onze unieke accessoires geef je bedrijfskleding nét even dat extra onderscheidende tintje mee. Denk hierbij aan speciale buttons, ritsen, labels (leer of metaal) badges, knoopjes en stiksels. Kortom: wij bieden alles voor het perfecte wandelende visitekaartje voor uw bedrijf.

 

Onze Branches

Aanbesteding/Tender

Sta jij op het punt een (onderhandse) aanbesteding of tender in de markt te zetten voor nieuwe bedrijfskleding, schoenen en/of persoonlijke beschermingsmiddelen?

Onze Branches

BOA

Ben je op zoek naar nieuwe BOA-kleding inclusief accessoires voor jouw gemeente? Of je nu een complete unieke collectie of een standaard kledingstuk zoekt.

Onze Branches

Installatie & Service

Verrichten jij of jouw medewerkers installatie- of service werkzaamheden? Groenendijk biedt een compleet assortiment bedrijfskleding geschikt voor alle installatiewerkzaamheden!

Onze Branches

Logistiek & Transport

De beste bedrijfskleding voor Logistiek & Transport vind je bij Groenendijk Bedrijfskleding! We bieden een compleet assortiment inclusief veiligheidsschoenen en PBM en een persoonlijke bestelomgeving.

Onze Branches

Openbaar vervoer

Een medewerker in het openbaar vervoer is letterlijk het visitekaartje van de organisatie. Groenendijk levert met zorg én op maat gemaakte unieke dienstkleding om jouw klanten in stijl te verwelkomen.

Onze Branches

Overheid

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfskleding voor jouw overheidsorganisatie? Of je nu een complete unieke collectie of een standaard kledingstuk zoekt, bij Groenendijk is alles mogelijk, van kostuum tot sportkleding! 

Onze Branches

Security

Wij bieden kwalitatieve bedrijfskleding en efficiënte oplossingen voor het traject rondom de bedrijfskleding voor beveiligers en handhavers, óók wanneer het om veel dragers en uitgebreide kledingpakketten gaat.

Onze Branches

Zorg

Of je nu werkzaam bent in een ziekenhuis, verzorgingshuis, de thuishulp of een psychiatrische instelling: het is belangrijk dat je vertrouwen opwekt bij jouw patiënten. Een herkenbare uitstraling helpt hierbij. 

Geautomatiseerd

Door ons geautomatiseerde- en gemechaniseerde productiepark, elimineren wij handelingen, zodat de focus op het aanbrengen van logo’s op kledingstukken ligt.

John, Operationeel Directeur
schiphol-grijs.svg
G4S-logo-grey-v2.svg
gvb-grijs.svg
Rijkswaterstaat_Logo.svg

Meer weten?

Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar het best passende kledingpakket voor jouw medewerkers!