Logistiek als dienst

De logistiek rond bedrijfskleding kan heel wat hoofdbrekens opleveren. Zeker als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft. Wij verzorgen de levering van kleding graag zoals u dat wilt. We kunnen de bestelling bijvoorbeeld verpakken per medewerker en bezorgen op verschillende (thuis)adressen.

Kwaliteit

Voor ons staat voorop dat uw bestelling van de juiste kwaliteit is én op het juiste moment wordt geleverd. Daarom werken we bij Groenendijk volgens het ISO 9001 kwaliteitssysteem. Dit betekent dat we in onze processen verschillende controlemomenten hebben ingebouwd. Ook hebben we goede afspraken gemaakt met de fabrikanten die artikelen aan ons leveren. Hierbij gaat het over kwaliteit maar ook over levertermijnen.

Opslag en verzending

We hebben in Woerden een hypermodern bulk- en orderpick-magazijn. Het bulkmagazijn heeft een oppervlakte van 600m². We kunnen hier ongeveer 750 europallets kwijt. Het orderpick magazijn heeft vier verdiepingen met in totaal 1600 m² vloeroppervlak. Er is hier ruimte voor 4.000 legborden met zo’n 12.000 picklocaties. Vanuit dit magazijn kunnen we heel snel bestellingen uitleveren. Voor de verzending werken we samen met verschillende vervoerders zoals DHL, TNT en TransMission.

Extra service

Naast levering kunnen wij ook zorgen voor de reiniging van bedrijfskleding. Dit kan worden uitgebreid met de logistieke beheersing van uw kleding door middel van een barcodesysteem. Hiervoor werken wij samen met verschillende wasserijen welke uw kledinguitgifte ook organiseren door middel van kastvaksystemen en u voorzien van managementinformatie ten aanzien van het gebruik. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een all-in serviceconcept, waarbij de wasserij de initiële investering in textiel van u overneemt en naast reiniging en beheer uw kleding inspecteert, onderhoudt en waar nodig vroegtijdig vervangt.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.