Het logistiek proces

Denk jij bij bedrijfskleding aan een ingewikkeld en tijdrovend proces? Dat is helemaal niet gek, zeker niet wanner je een groot bedrijf of meerdere vestigingen hebt. Wij hebben ons logistieke proces zo ingericht dat jij hier geen omkijken naar hebt. We kunnen de bestellingen bijvoorbeeld verpakken per medewerker en laten bezorgen op een adres naar keuze, bijvoorbeeld thuis of op het werk.  

Meer weten? Wij bespreken graag alle mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Wij doen alles voor jouw bestelling

Voor ons staat voorop dat jouw bestelling van de juiste kwaliteit is én op het juiste moment wordt geleverd. Daarom werken we bij Groenendijk volgens het ISO 9001 kwaliteitssysteem. Dit betekent dat we in onze processen verschillende controlemomenten hebben ingebouwd. Ook hebben we goede afspraken gemaakt met de fabrikanten die artikelen aan ons leveren. Hierbij gaat het over kwaliteit maar ook over levertermijnen en duurzaamheid.

Sinds de verhuizing begin 2019 naar het nieuwe pand in Woerden beschikken wij over een modern, deels geautomatiseerd bulk- en orderpick magazijn. Het bulk magazijn heeft een grote van 10.000 m2, het orderpick magazijn heeft drie verdiepingen met in totaal 1600 m2 vloeroppervlak. Hierin is ruimte voor 4.000 legborden met zo’n 12.000 picklocaties.

Dankzij het nieuwe magazijn en de nieuwe innovaties kunnen wij nog sneller orders versturen en neemt de kans op fouten af. De verzending wordt verzorgd door vervoerders zoals DHL, PostNL en TransMission.

Duurzame stappen

Natuurlijk proberen wij zo slim mogelijk te verpakken en zo min mogelijk lucht te verzenden zodat er minder vrachtritten nodig zijn om alle pakketten bij de ontvanger te leveren. Ook het aantal retourpakketjes verminderen is één van onze doelen.  

 

Maatname

Mede dankzij maatname op locatie wordt de kans dat de kleding past vergroot, hierdoor hoeven er minder pakketten teruggestuurd te worden. Het gebruikte karton dat bij ons binnenkomt wordt verzameld en tot balen geperst. Deze balen bieden wij aan bij diverse bedrijven die het karton recyclen.

 

Grote klanten

Er zijn niet veel partijen in Nederland die een grote klant zoals Douane - Belastingdienst aankunnen.

Sales Manager

Meer weten?

Neem gerust contact op, wij bespreken graag de diverse mogelijkheden voor jouw bedrijf.