Herkenbare bedrijfskleding

Gaandeweg de behandeling zal er een vertrouwensband ontstaan, door een professionele uitstraling kan dit worden gestimuleerd en wordt voor de patiënt meteen duidelijk wie hen kan helpen. Voorzie jouw personeel van een herkenbare en uniforme uitstraling en zorg dat zij professioneler en effectiever hun taken uit kunnen voeren!

 

 

 

Uniek ontworpen bedrijfskleding voor jouw organisatie

Het voelt als onze plicht om unieke bedrijfskleding te ontwerpen die aansluit bij de wensen en behoeften van de mensen die zich dag in dag uit voor anderen inzetten. 

Jij zorgt voor anderen, wij zorgen voor jou. Met ons team van productontwikkelaars hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt om een sterke basis neer te zetten en ook de zorgsector van al haar wensen te voorzien.

Designer

Bedrijfskleding voor een grote organisatie

Wanneer er honderden medewerkers in het nieuw gestoken moeten worden, denk je wellicht aan een complexe en tijdrovende klus. Gelukkig zorgt Groenendijk Bedrijfskleding ervoor dat jij hier bijna geen tijd aan kwijt bent en het voor jou juist een leuk project wordt met als resultaat medewerkers die blij en met plezier aan het werk gaan in hun nieuwe kleding.

 

Wij bieden onder andere

  • Voorraadbeheer
  • Een klantspecifieke webshop waar jij of jouw personeel zelf de juiste kleding kan bestellen
  • Verzending direct naar de gewenste locatie, bijvoorbeeld op het werk of thuis
  • De mogelijkheid om met de pasbus op verschillende locaties langs te komen en de kleding te passen

 

 

Duurzame materialen

Naast het ontwerp van de kleding spelen de materialen natuurlijk ook een belangrijke rol. Door de stijgende vraag naar een duurzamere samenleving hebben wij diverse innoverende en onderscheidende oplossingen voor jouw organisatie. Wij laten je kennismaken met nieuwe, in veel gevallen, recyclebare grondstoffen, weg van het traditionele. Ik probeer een tuniek er niet uit te laten zien als een tuniek.

Designer

Green Deal Duurzame Zorg & Milieuthermometer Zorgsector

Uit onderzoek blijkt dat de zorgsector verantwoordelijk is voor maar liefst 7% van de totale CO2-uitstoot in Nederland. Zorginstellingen, overheden en bedrijven hebben afspraken rondom duurzaamheid binnen de Green Deal Duurzame Zorg vastgelegd. 49% minder CO2 uitstoot in 2030 is het uiteindelijke doel. Diverse acties zoals circulair en maatschappelijk verantwoord inkopen, minder medicijnresten in het drinkwater en een gezondere werk- en leefomgeving voor zorgpersoneel en patiënten moeten bijdragen aan de verduurzaming.

Hoogstwaarschijnlijk ben je ook op de hoogte van de milieuthermometer binnen de zorgsector. Aan de hand van de Milieuthermometer wordt getoetst hoe duurzaam een organisatie daadwerkelijk is. Heeft jouw organisatie al een bronzen of zilveren medaille behaald, maar blijft goud nog achter? Wij helpen je aan goud; duurzame kleding scoort binnen de milieuthermometer Zorg! Om bij te dragen aan een duurzamere samenleving hebben wij verschillende initiatieven opgezet, waaronder de hieronder beschreven acties.

 

Bekijk hoe wij jou kunnen helpen!

TextilePoint

Met behulp van het TextilePoint retoursysteem zamelen wij gebruikte bedrijfskleding in zodat het textiel optimaal opgenomen kan worden in het recycleproces. In 2019 ontvingen wij 33.000 kilo textiel retour wat nu weer hergebruikt is in allerlei verschillende producten zoals picknickbanken en isolatiemateriaal!

 

Innovaties

Voorbeelden van onze innovaties zijn: 

  • Het opstarten van samenwerkingen met kledingfabrieken in Ghana
  • Het opstellen van een norm voor circulaire bedrijfskleding waardoor er meer duidelijkheid ontstaat over het feit of kleding echt zo circulair gemaakt is als wordt gezegd
  • In 2018 hebben wij een bestaand pand circulair gerenoveerd en begin 2019 zijn wij verhuisd naar dit nieuwe duurzame bedrijfspand.
  • Benieuwd naar alle stappen die wij nemen op duurzaam gebied?

riethorstgrey.svg

Nieuwsgierig wat wij nog meer doen?

Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.