Borduren

Je naam of logo op bedrijfskleding borduren in plaats van bedrukken geeft extra uitstraling. Zeker wanneer gekozen wordt voor de professionele borduring van Groenendijk. Bij een overhemd of colbert staat dit representatiever dan bedrukking. Vooral ‘nette’ kleding wordt door ons voorzien van borduring. We kunnen dit volledig in eigen huis verzorgen op onze afdelingen borduur en atelier. Deze afdelingen hebben 250 m2 ter beschikking en werken met moderne apparatuur. Zo hebben we bijvoorbeeld een industriële vierkoppige borduurmachine die vier kledingstukken tegelijkertijd kan voorzien van een logo! 

Belastingvoordeel

Naast imago en uitstraling is er nog een belangrijke reden om bedrijfskleding van de bedrijfsnaam te voorzien. Wanneer je in aanmerking wilt komen voor belastingvrije verstrekking van kleding eist de Belastingdienst dat ieder kledingstuk bedrukt is met uw logo. De minimale grootte is 70 cm².

Logo van

"De kwaliteit van het bedrukken is goed, de logo’s laten niet los en brokkelen niet af. Op de commandotrui laten we het logo borduren en ook dit blijft netjes in tact."

Ivo Koppert, Contractmanager Installatie & Service

Bedrukken

De bedrijfskleding bedrukken is een andere optie om bedrijfskleding herkenbaar te maken. Ook hier denken wij graag met je mee! Wij hebben alle faciliteiten om kleding te bedrukken in eigen huis. 

 

Vermaken

Voldoende bewegingsruimte en comfort is heel belangrijk. Hierdoor zijn naast bedrukking of borduren in sommige gevallen nog enkele aanvullende aanpassingen aan de bedrijfskleding nodig. Denk hierbij aan het op maat maken van kleding zoals het inkorten van de broekspijpen. Daarnaast kunnen we zorgen voor veredeling van kleding bijvoorbeeld door middel van badges, patches en emblemen zoals bijvoorbeeld een BHV embleem.

 

Menselijk

 

 

Het positioneren van het logo op textiel vergt een nauwkeurige menselijke handeling in het productieproces.

Jorn, manager productie

Heb je een vraag?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden omtrent het borduren van de kleding.