Bedrukking die blijft zitten

Wij hebben alle faciliteiten om kleding te bedrukken in eigen huis. Onze bedrukkingsafdeling huist in een productiehal van 500m² en beschikt over moderne apparatuur. Van de kleding die wij van een opdruk voorzien, wordt ongeveer 90% voorzien van een zogenoemde transfer. Deze wordt aangebracht onder hoge druk en een temperatuur van 150ºC tot 200ºC. Hiermee is een optimale kwaliteit, slijtvastheid en wasbestendigheid gegarandeerd.

Bedrijfskleding is allang niet meer alleen functioneel. De juiste kleding kan van een anonieme medewerker een wandelend visitekaartje maken. Bij Groenendijk kunnen wij vrijwel alle kleding voorzien van bedrukking of borduring. Benieuwd wat de voordelen van bedrukking zijn? Lees dan snel verder.

Belastingvoordeel 

Naast imago en uitstraling is er nog een belangrijke reden om bedrijfskleding van de bedrijfsnaam te voorzien. Wanneer je in aanmerking wilt komen voor belastingvrije verstrekking van kleding eist de Belastingdienst dat ieder kledingstuk bedrukt is met uw logo. De minimale grootte is 70 cm².

 

Logo van

"De kwaliteit van het bedrukken is goed, de logo’s laten niet los en brokkelen niet af. Op de commandotrui laten we het logo borduren en ook dit blijft netjes in tact."

Ivo Koppert, Contractmanager Installatie & Service

Borduren

Je naam of logo op bedrijfskleding borduren in plaats van bedrukken geeft extra uitstraling. Vooral ‘nette’ kleding wordt door ons voorzien van borduring. We kunnen dit volledig in eigen huis verzorgen op onze afdelingen borduur en atelier.

 

Vermaken

Voldoende bewegingsruimte en comfort is heel belangrijk. Hierdoor zijn naast bedrukking of borduren in sommige gevallen nog enkele aanvullende aanpassingen aan de bedrijfskleding nodig. Denk hierbij aan het op maat maken van kleding zoals het inkorten van de broekspijpen. Daarnaast kunnen we zorgen voor veredeling van kleding.

 

Focus

Door ons geautomatiseerde- en gemechaniseerde productiepark, elimineren wij handelingen, zodat de focus op het aanbrengen van logo’s op kledingstukken ligt.

Jorn, manager productie

Heb je een vraag?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden omtrent het bedrukken van de kleding.