De ervaring van Germo Logistiek

Sinds begin dit jaar werken Germo Logistiek en Groenendijk Bedrijfskleding samen. Maar eigenlijk gaat de samenwerking al veel langer terug. Germo Logistiek is één van de vervoerders die door FrieslandCampina ingezet wordt voor het transport van hun zuivel. Germo Logistiek bestelde dus, via FrieslandCampina, al bedrijfskleding bij Groenendijk. Begin dit jaar heeft Germo Logistiek besloten ook direct samen te gaan werken met Groenendijk voor de eigen bedrijfskleding. Wij vroegen directeur Emiel Jansen meer over de samenwerking.


Germo Logistiek is een betrouwbare partner voor het vervoer van vloeibare levensmiddelen, veevoerproducten en RMO transport. Dit doen zij niet alleen voor FrieslandCampina maar ook voor andere bedrijven.


Hoe is de samenwerking met Groenendijk tot stand gekomen?
“Wij bestellen al langere tijd via onze klant FrieslandCampina bedrijfskleding bij Groenendijk. Naast deze schoenen, jassen en broeken vullen wij de kleding voor onze medewerkers altijd aan met onderkleding zoals T-shirts, polo’s en truien. Dit deden wij bij een leverancier in de buurt. Maar door de fijne webshop waarmee we bij Groenendijk voor FrieslandCampina kunnen bestellen zijn we is gaan informeren wat Groenendijk voor ons zou kunnen betekenen. Inmiddels zetten we Groenendijk ook in voor de bedrijfskleding van andere klanten van ons.”


Wat is jullie ervaring met Groenendijk?

“Onze ervaring is heel goed. De communicatie verloopt helder en snel. We wilden qua T-shirts wel is wat anders en zijn hierin goed geadviseerd. De voorgestelde mogelijkheden paste bij onze uitstraling en ook qua kosten was het een goed aanbod. Er wordt snel gehandeld en uit voorraad geleverd. Hierdoor ontvangen we bestellingen altijd vlot. We hebben weinig op de samenwerking aan te merken.”

Marco en Sven zijn vanuit Groenendijk betrokken bij de samenwerking met Germo Logistiek. Zij hebben verschillende alternatieve artikelen gezocht die passen bij de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Marco en Sven zeggen hier het volgende over: “Germo Logsitiek was op zoek naar een nieuw en fris pakket. Wij dachten al snel aan de nieuwe Printer Prime collectie. Artikelen binnen deze collectie zijn niet alleen hip en comfortabel maar ook duurzaam. Alle producten bestaan uit 50% biologisch katoen en 50% gerecyclede petflessen.”


De keuze voor de duurzame lijn van Printer komt niet uit de lucht vallen. Germo Logistiek gaat betrokken en zorgvuldig om met alles waarmee gewerkt wordt. En dat geldt dus ook voor de bedrijfskleding.


Zouden jullie ons aanraden aan andere bedrijven?

“Zeker! Ik zou niet weten waarom niet. De webshop vind ik persoonlijk een groot pluspunt.”


Op naar een langdurige samenwerking!

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Voor iedereen leveren wij een pakket op maat. 
Wil je hier meer over weten?