Vermaken

Bedrijfskleding vermaken

In de kleding die wij leveren moet veilig en plezierig gewerkt kunnen worden. Voldoende bewegingsruimte en comfort is daarbij heel belangrijk. We geven uw medewerkers de mogelijkheid om de kleding bij ons te laten aanmeten. Soms is alsnog een kleine aanpassing nodig, zoals het inkorten van de broekspijpen. Ook het vermaken van bedrijfskleding verzorgen wij graag voor u.

Andere aanpassingen

Soms moet kleding om een andere reden worden aangepast. Te denken valt aan het aanbrengen van striping, badgehouders of BHV-signaleringen. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Vakkundig en snel

U kunt bij ons terecht zowel voor het kleine vermaakwerk als voor grotere aanpassingen / grotere aantallen. Bij kleine aanpassingen moet u denken aan het verlengen van mouwen of het aanpassen van een colbert. Alle aanpassingen worden vakkundig en snel verzorgd.

Diensten-Vermaken-Atelier

Professioneel atelier

In ons eigen professionele kleding atelier kunnen wij eenvoudig uw bedrijfskleding vermaken tot hét perfect passende kledingstuk. Onze coupeuses hebben jarenlange ervaring en weten precies wat een drager verlangt van zijn of haar bedrijfskleding.

Een pantalon, rok of colbert moet lekker zitten en goed om het lichaam passen. Ook het op een nette manier aanbrengen van een logo draagt bij aan een goed eindresultaat. Groenendijk beschikt over de juiste kennis en geavanceerde (verstel)apparatuur om tot hét perfecte kledingstuk te komen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde krachten die de kennis en ervaring bezitten om uw kleding professioneel te vermaken.

 

Reiniging

Kan de reiniging van de bedrijfskleding bij uw bedrijf beter geregeld? Ook daarmee kunnen wij u helpen. Door onze samenwerking met verschillende wasserijen kunnen wij namelijk verschillende serviceconcepten aanbieden. Hierbij staan uw wensen centraal!

Op maat

U kunt kiezen voor de uitbesteding van reiniging inclusief logistieke beheersing van uw kleding door middel van een barcodesysteem. Logistieke dienstverlening gaat echter veel verder. Zo kan de wasserij uw kledinguitgifte organiseren door middel van kastvaksystemen en u voorzien van managementinformatie ten aanzien van het gebruik.

All-in service

U kunt ook kiezen voor een all-in serviceconcept, waarbij de wasserij de initiële investering in textiel van u overneemt en naast reiniging en beheer uw kleding inspecteert, onderhoudt en waar nodig vroegtijdig vervangt.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.