Bedrijfskleding vermaken

Dankzij bedrijfskleding geef jij jouw organisatie een herkenbare en unieke uitstraling. De juiste kleding kan van een anonieme medewerker een wandelend visitekaartje maken. Naast de herkenbaarheid van de medewerker is het natuurlijk ook van belang dat de kleding functioneel is en comfortabel zit. Kleding wat lekker zit vergroot het werkplezier. Om te zorgen dat jouw medewerker altijd in passende kleding op de werkvloer verschijnt kan kleding naar wens vermaakt worden in ons atelier. Een broek kan worden ingekort of een colbert kan worden ingenomen. 

Professioneel atelier

In ons eigen professionele kleding atelier kunnen wij eenvoudig uw bedrijfskleding vermaken tot hét perfect passende kledingstuk. Onze coupeuses hebben jarenlange ervaring en weten precies wat een drager verlangt van zijn of haar bedrijfskleding. Een pantalon, rok of colbert moet lekker zitten en goed om het lichaam passen. Groenendijk beschikt over de juiste kennis en geavanceerde (verstel)apparatuur om tot hét perfecte kledingstuk te komen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde krachten die de kennis en ervaring bezitten om jouw kleding professioneel te vermaken.

Vakkundig en snel

Je kunt bij ons terecht zowel voor het kleine vermaakwerk als voor grotere aanpassingen / grotere aantallen. Bij kleine aanpassingen kun je denken aan het verlengen van mouwen of het aanpassen van een colbert. Alle aanpassingen worden vakkundig en snel verzorgd.

Logo van

"De kwaliteit van het bedrukken is goed, de logo’s laten niet los en brokkelen niet af. Op de commandotrui laten we het logo borduren en ook dit blijft netjes in tact."

Ivo Koppert, Contractmanager Installatie & Service
Logo van

"Onze medewerkers zijn vaak kritisch (logisch ook, want dat zijn wij ook op hen) maar ik heb ze nog nooit horen klagen over de kleding. Laatst hebben wij een nieuwe broek toegevoegd aan het pakket en ook hier zijn wij tevreden over."

Jan van Velzen, Operations Manager Logistiek & Transport

Bedrukken

Zorg voor extra herkenbaarheid en bedruk jouw bedrijfslogo op de bedrijfskleding! Wij denken graag mee over het ontwerp! 

Borduren

Geef jouw bedrijfskleding een extra nette uitstraling en laat het bedrijfslogo op de kleding borduren in ons atelier!

Onze bedrukkingsmachines, borduurmachines en industriële naaimachines zijn A-merken, zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten.

Jorn, manager productie

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor het vermaken bedrijfskleding.