Bedrijfskleding voor overheidsfuncties

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfskleding voor jouw overheidsorganisatie? Of je nu een complete unieke collectie of een standaard kledingstuk zoekt, bij Groenendijk is alles mogelijk, van kostuum tot sportkleding! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij jouw organisatie van veilige, kwalitatieve, comfortabele én unieke bedrijfskleding voorzien! Juist voor omvangrijke organisaties bieden wij de oplossing.

 

Gemeente Harderwijk Logo van

“De persoonlijke webshop was toen wij de keuze voor Groenendijk hebben gemaakt wel echt uniek. Maar naast de webshop zijn jullie professioneel en leveren jullie kwaliteit. Ook werden we vanaf de eerste kennismaking prettig geholpen!”

M. Timmer, Handhaving gemeente Harderwijk BOA

Kwalitatief, comfortabel én uniek

Samen bekijken wij graag de wensen en behoeften met betrekking tot bedrijfskleding voor specifieke functies. Of je nu een polo, custom made kledingstuk, uniform, veiligheidskleding en -schoenen of persoonlijke beschermingsmiddelen zoekt, wij leveren het! Natuurlijk staan veiligheid, draagcomfort, kwaliteit en functionaliteit centraal bij het samenstellen van jouw bedrijfskleding. Daarnaast is natuurlijk de herkenbaarheid in overheidsfuncties van groot belang. Zo behoort speciaal voor jouw organisatie ontworpen bedrijfskleding ook tot de mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is het BOA-pakket

 

Ontzorgen van A tot Z

Medewerkers in het nieuw steken hoeft geen grote en complexe klus te zijn. Wij ontzorgen van A tot Z en bieden verschillende diensten die het proces voor jou vergemakkelijken. Zo bieden wij onder andere:

 

Wij bieden de volgende diensten

  • Voorraad beheer
  • Een klantspecifieke webshop waar een bevoegde of de medewerker zelf de juiste kleding kan bestellen
  • Verzending direct naar de gewenste locatie, bijvoorbeeld op het werk of thuis
  • De mogelijkheid om met de pasbus op diverse locaties langs te komen en alle medewerkers door te passen

 

Minder CO2-uitstoot dankzij duurzame bedrijfskleding 

Vanuit de overheid is de doelstelling gesteld om in 2030 de CO2-uitstoot in Nederland met 49% terug te dringen. Duurzame bedrijfskleding draagt bij het behalen van deze doelstelling! Neem als overheidsorganisatie jouw voorbeeldfunctie serieus en kies nu voor duurzame bedrijfskleding! Bij iedere stap die wij zetten denken wij na over de milieu-impact. Zo produceren wij uitsluitend in gecertificeerde fabrieken, gebruiken we voornamelijk duurzame stoffen en hebben wij de ambitie om in 2030 volledig circulaire bedrijfskleding aan te kunnen bieden.  

Daarnaast bieden we ook een retourserviceprogramma aan waarbij gebruikte kleding, schoenen en PBM een tweede leven krijgen en worden hergebruikt voor isolatiemateriaal, banken en tassen. In 2019 ontvingen wij 33.000 kilo textiel retour! Lees hier alles over onze duurzame stappen en ontdek welke duurzame oplossingen wij jou kunnen bieden.

 

Kwalitatieve bedrijfskleding geschikt voor diverse overheidsfuncties

In onze bedrijfskleding wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige basismaterialen. Een optimale gebruiksduur is binnen onze kleding geborgd door het gebruik van materialen waarbij de kwaliteitsaspecten zoals slijt- en scheurweerstand, behoud van pasvorm, aantal reinigingsbeurten en kleurechtheid maximaal zijn. Daarnaast voldoet de kleding uiteraard ook aan de normen en eisen die door verschillende brancheverenigingen worden gesteld.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en bespreken de mogelijkheden.