Risico's

De juiste (veiligheids)kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen helpen de risico’s op ongevallen te verkleinen. In Nederland gebeuren elk jaar zo’n 220.000 arbeidsongevallen die zo ernstig zijn, dat werknemers moeten verzuimen. Als werkgever moet je diverse technische en organisatorische maatregelen nemen om ongevallen met medewerkers op de werkvloer te voorkomen. Bij Groenendijk Bedrijfskleding is een breed assortiment aan veilige én functionele bedrijfskleding te vinden.

 

Veilige bedrijfskleding voor alle werkzaamheden binnen jouw bedrijf

Binnen de branche Logistiek & Transport is er een grote afwisseling aan werkomstandigheden. Een magazijnmedewerker heeft met andere werksituaties te maken dan een chauffeur en dus zullen beiden verschillende eisen en wensen hebben op het gebied van werkkleding. Per medewerker zal er in overleg worden bekeken welke werkkleding en werkschoenen geschikt zijn. Wij kijken daarbij niet alleen naar veiligheid maar ook naar andere zaken zoals bijvoorbeeld draagcomfort en functionaliteit, want deze zijn zeker zo belangrijk.

Logo van

"Groenendijk is in mijn ogen ambitieus en grenzeloos. Werkelijk alles is mogelijk, geen vraag is te gek. Er wordt altijd meegedacht met de klant.”

Jan van Velzen, Operations Manager Logistiek & Transport
Logo van

"Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig. Er wordt altijd meegedacht met ons als klant en bij vragen krijgen we altijd op korte termijn een reactie terug."

Ivo Koppert, Contract Manager Installatie & Service

Nieuwe veiligheidsschoenen nodig?

Voor diverse werkzaamheden in verschillende branches leveren we verschillende soorten veiligheidsschoenen. Ook voor logistieke werkzaamheden bieden wij de passende schoen. Onder andere Bata Industrials levert geschikte modellen. Hieronder worden twee willekeurige modellen toegelicht. 

BATA ACT 107

De Bata ACT107 is een veiligheidsschoen uit de Enduro collectie. De werkschoen is ESD en behoort tot de veiligheidscategorie S2. De Bata werkschoen is gemaakt van Nubuck leer en heeft aan de binnenkant een Bata Cool Comfort voering. Deze voering zorgt ervoor dat uw voeten de gehele dag door droog, fris en comfortabel blijven aanvoelen. 

BATA RADIANCE UP

De trendy Up veiligheidsschoen uit de Radiance collectie is gemaakt van lichtgewicht, ademende stoffen. Voor een perfecte grip zijn de veiligheidsschoenen voorzien van een robuuste Vibram® buitenzool, welke SRC gecertificeerd is. De Vibram loopzool gepaard met de EVA tussen -en inlegzool zorgt ervoor dat je de hele dag comfortabel kunt werken.

 

Hoe groen werk jij?

In de logistiek- en transportsector speelt verduurzaming een steeds belangrijkere rol. Lean & Green is toonaangevend in CO₂-reductieprogramma's voor de logistieke sector. Lean & Green helpt jou handen en voeten te geven aan je duurzaamheidsbeleid. Wanneer je resultaten behaalt ontvang je de welverdiende Lean & Green sterren als erkenning. Duurzame bedrijfskleding draagt bij aan jouw duurzaamheidsbeleid en kan aantoonbaar CO₂-reductie opleveren. 

 

 

TextilePoint retoursysteem

Hoe mooi is het als jij en jouw werknemers ook een extra duurzame stap zetten en duurzame werkkleding dragen of werkkleding die eigenlijk afgeschreven is, inzamelen zodat de kleding een tweede leven krijgt? Via het TextilePoint retoursysteem kan gebruikte kleding teruggestuurd worden en efficiënt in het recycleproces opgenomen worden. Vervolgens kunnen hier bijvoorbeeld tassen, isolatiemateriaal en picknickbanken van gemaakt worden.

 

Maatname op locatie

Om het proces rondom bedrijfskleding voor een organisatie zo eenvoudig en efficiënt mogelijk in te richten bieden wij diverse diensten aan waarmee jij tijd kunt besparen. Zo komt ons Maatname team met de pasbus naar locatie om van alle medewerkers de maten op te nemen. Hierdoor hoeven de medewerkers niet naar een andere locatie toe en zijn zij hier zo min mogelijk tijd aan kwijt. 

 

Bestellen via de persoonlijke webshop  

Via de persoonlijke webshop hebben medewerkers de mogelijkheid zelf eenvoudig en snel hun bedrijfskleding te bestellen. Na de bestelling versturen wij het pakket zo snel  mogelijk naar het opgegeven werk- of huisadres van de medewerker.  

 

Meer weten?

Wij helpen je graag verder en geven advies over de beste werkkleding voor de logistiek & transport branche.