CO2-Prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is een CO2-managementsysteem dat inzicht geeft in de acties die organisaties uitvoeren om de CO2-uistoot terug te dringen. De ladder bestaat uit 5 niveaus. Tot en met niveau 3 gaat een organisatie aan de slag met de uitstoot van de eigen organisatie (en alle projecten). Vanaf niveau 4 en 5 wordt er ook werk gemaakt van de CO2-uitstoot in de keten en sector. Een gecertificeerde organisatie voldoet op een bepaald niveau (en alle onderliggende niveaus) aan de eisen van de CO2-Prestatieladder.

Ook bij Groenendijk laten wij ons keuren volgens de CO2-Prestatieladder. Hierdoor is voor iedereen inzichtelijk welke stappen wij nemen om de CO2-uitstoot te reduceren. Bekijk hier het certificaat. Via onderstaande button is alle uitgebreide informatie rondom de CO2-uitstoot binnen Groenendijk te lezen. 

 

CO2-reductie binnen Groenendijk Bedrijfskleding

In onderstaande afbeelding wordt duidelijk welke stappen wij al hebben gezet. Ook staan er praktische tips vermeld waarmee onze collega's zelf ook eenvoudig stappen in de juiste richting kunnen zetten. Met elkaar kunnen we het verschil maken. 

Meer weten over ons CO2-beleid?

Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Samen zetten wij een stap richting een duurzamere wereld.