Samenwerking met Jan Linders Supermarkten verder uitgebreid

Met de komst van vier nieuwe filialen, twee in Brabant en twee in Limburg moesten er zo’n 300 medewerkers van Jan Linders in het nieuw gestoken worden. Monique Jochijms is als HR Procescoördinator betrokken bij de organisatie van de nieuwe bedrijfskleding en deelt graag haar ervaring met Groenendijk Bedrijfskleding.

Sinds een jaar of drie levert Groenendijk de bedrijfskleding aan Jan Linders. Met in totaal een groep van 5000 medewerkers is dit een hele klus. “Maar de webshop is hier ideaal voor. Aangezien we niet allemaal op één locatie werken is het fijn dat we per filiaal kunnen bestellen. Hierdoor komt vraag en aanbod rechtstreeks bij elkaar.”

Hoe ervaren jullie de samenwerking?
“Ieder kwartaal of minstens ieder half jaar zit ik met Marco (Relatiebeheerder) en Sven (Binnendienst medewerker) aan tafel om even bij te praten. We kijken met elkaar vooruit en proberen er op die manier voor te zorgen dat de benodigde kleding altijd op voorraad is. De afgelopen periode hebben we met bizarre omstandigheden en uitdagingen op gebied van grondstoffen te maken gekregen. Daar hebben we ook echt wel hinder van ondervonden, zeker zo net voor de opening van de vier nieuwe filialen. Maar nu wordt er bijvoorbeeld al vooruit gedacht en rekening gehouden met het Chinese nieuwjaar door Marco en Sven. Het is fijn dat zij hierin meedenken en adviseren, aangezien zoiets niet bij mij zou opkomen dat dat invloed zou kunnen hebben op de productie. Zo’n samenwerking zie ik graag, dat geeft vertrouwen!”

Hoe ervaren de medewerkers het kledingpakket?
“Onze medewerkers zijn er trots op dat zij voor Jan Linders werken en laten dat zien op de werkvloer. Daarbij vinden ze het vooral belangrijk dat de kleding praktisch is. Denk aan een haakje voor je pen en een lipje voor het naambordje. De huidige kleding voldoet hieraan en ik hoor dan ook vrijwel geen klachten.”

Zou je ons aanraden aan andere bedrijven?
“Ik zie geen reden om dat niet te doen. Mijn ervaring is dat jullie kundig zijn, servicegericht en kwaliteit leveren. Er wordt meegedacht in het belang van de klant.”

#Samen werkt beter!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Voor iedereen leveren wij een pakket op maat. 
Wil je hier meer over weten?