Eigen webshop

Eigen webshop

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen. Met een bedrijfsspecifieke webshop is dat geen enkel probleem. Wij richten zo’n webshop in zoals u dat wilt. U kunt daarbij kiezen uit talloze eigen instellingen en opties. Ook kunt u uw eigen teksten en logo plaatsen.

Zelf bestellen

Een eigen webshop heeft veel voordelen. Doordat medewerkers zelf bestellingen kunnen plaatsen, bespaart u veel tijd. Per medewerker of functie kunt u instellen welke bedrijfskleding, schoenen of persoonlijke beschermingsmiddelen hij mag bestellen. Daarnaast kunnen per medewerker de maten worden ingevoerd. Ook kunt u iedere medewerker een persoonsgebonden budget toekennen.

In eigen hand

Als u het niet ziet zitten dat uw werknemers zelf bestellingen plaatsen, dan kunnen wij de webshop ook zo inrichten dat slechts een of enkele medewerkers toegang hebben. Hiermee heeft u alles in eigen hand, maar profiteert u toch van het bestelgemak.

Optimaal inzicht

Een ander voordeel is dat u altijd realtime alle management informatie beschikbaar hebt. U heeft inzicht in de kosten en kunt hierop ook sturen. Via een XML-koppeling kunt u de informatie uit de webshop ook uitwisselen met andere informatiesystemen binnen uw bedrijf.

Uitleg

Bestellers van de webshop krijgen uiteraard een goede uitleg. Iedereen die gebruik gaat maken van de webshop ontvangt een e-mail met een heldere uitleg. Ook kunnen we een webshopinstructie bij u op locatie verzorgen. Vaak combineren we een productpresentatie in onze showroom in Woerden met een webshopinstructie.

Helpdesk

Wij realiseren ons dat niet iedereen even thuis is met computers en webshops. Daarom hebben wij drie helpdeskmedewerkers die u telefonisch ondersteuning kunnen geven. Heeft u een error, kunt u niet inloggen, wilt u een artikel toevoegen aan uw shop of lukt een bestelling plaatsen niet? Eén van onze 30 binnendienstmedewerkers helpt u graag verder.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.