Merken

Tempex is een succesvol Duits kledingmerk dat zich al meer dan 50 jaar richt op beschermende bedrijfskleding. Innovatie en klantgerichtheid zijn hierbij uitgangspunt. Tempex is Europees marktleider in gespecialiseerde veiligheidskleding.

Diepvrieskleding

Bij alle Tempex producten staat bescherming voorop. Het bedrijf bedient binnen de veiligheidskleding vier marktsegmenten: bescherming tegen hitte, bescherming tegen koude, brandweerkleding en multifunctionele beschermingskleding. Qua diepvrieskleding heeft Tempex naast diepvriesjassen en broeken ook diepvrieshandschoenen, diepvrieslaarzen, mutsen, thermokleding, heftruckdiepvrieskleding, sokken, etc.

Materialen

De kleding van Tempex is gemaakt van materialen die bij extreme omstandigheden passen. Te denken valt aan:

  • Tempex Protect Line, een materiaal dat ervoor zorgt dat de kleding zeer slijtvast is maar ook een hoog draagcomfort garandeert.
  • Thermo Line Dacron vlies, dat garant staat voor een bovengemiddelde ventilatie, ongeëvenaarde isolatie en extreme duurzaamheid.
  • Sympatex, een waterdicht, dampdoorlatend materiaal.
  • Outlast, een isolerend en regulerend materiaal dat ervoor zorgt dat je warm blijft en je je langer behaaglijk voelt bij grote temperatuurwisselingen.

Specialistisch assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor het zeer specialistisch pakket diepvrieskleding van Tempex. Wij hebben de exclusieve rechten in de Benelux om de producten van Tempex te verkopen. Bijna al deze kleding ligt in Woerden op voorraad en kan snel worden geleverd.

 

Producten

Tempex koud

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.