Merken

Sticomfort is een gespecialiseerd merk motorzaagkleding dat midden jaren 80 van de vorige eeuw is ontstaan. Nog voordat er een Europese normering bestond, produceerde Stierman in Nederland al een beschermend product. Tot half jaren 90 produceerde het bedrijf in Nederland.

Sticomfort: kleding voor zagen, maaien en versnipperen

Sticomfort biedt met name gespecialiseerde zaagkleding, bosmaaierbroeken en versnipper veiligheidsoveralls. Kenmerkend voor de producten van Sticomfort is de hoge afwerkingsgraad, het lage gewicht en de maatvoering die is afgestemd op de (lange) Nederlandse man. De hoogste risico’s bij het werken met motorzagen zijn veelal terug te vinden in de zone van onderbeen tot de voeten.

Bosmaaierbroek

De bosmaaierbroek van Sticomfort voldoet niet alleen aan de veiligheidsnorm, maar is ook gemaakt om het comfort van de gebruiker te verhogen. Een mooi voorbeeld is de heupsteun onder de buitenstof aan de zijde waarop de bosmaaier zijn draaipunt heeft. De gebruiker beweegt zijn machine vele malen per dag heen en weer met zijn heup als draaipunt.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Sticomfort collectie. De meest verkochte artikelen hebben wij op voorraad. Daarnaast leveren wij veiligheidskleding van onder meer de merken BP en Blaklader. Welk type veiligheidskleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Sticomfort

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.