Referenties.

Zij gingen u voor: op maat gemaakte bedrijfsgarderobes door Groenendijk.

Groenendijk heeft mogen tekenen voor een scala bijzondere Nederlandse bedrijven. Hieronder vindt u diverse referenties, voorbeelden en ervaringen met het volledig op maat laten maken van corporate wear en uniformen. Laat u inspireren door onder andere:

Logo NS - referentie

KPN bedrijfskleding: de monteurs werkten zelf mee aan het ontwerp.

Referentie bedrijfskleding op maat: KPN
KPN bedrijfskleding door Groenendijk

‘Ik merk dat de kleding ’n gevoel van trots geeft’

Tjerk Maas

Projectmanager, KPN

‘Zo’n 1.300 KPN-monteurs zijn in een nieuw jasje gestoken. Letterlijk. Bijzonder aan het ontwerp van het nieuwe uniform is dat de kleding is geïnspireerd op schaatsuniformen van de KNSB en dat de monteurs zelf hebben meegewerkt aan het ontwerp. Zo’n 25 monteurs hebben meegeholpen met het design. De grootste uitdaging was om één goede pasvorm te krijgen, die comfortabel is en blijft bij alle werkzaamheden van een monteur.
Tot op heden werd er nog in verschillende, oude uniformen gewerkt. Die zijn nu allemaal vervangen door een nieuw, groen pak. Dit draagt bij aan de herkenbaarheid van KPN-monteurs voor KPN-klanten. De sportieve link met schaatsen was een logische inspiratiebron. De link met schaatsen bevordert het teamgevoel van de monteurs onderling en het sportieve karakter spreekt meer mensen aan.’
Logo Politie
 

De Nederlandse politie: uniformkleding.

Groenendijk zette de handtekening onder het dames- en herenpoloshirt van de Nederlande politie, zowel met korte als lange mouw.

  • Aan de introductie ging een lange periode van gedegen onderzoek onder burgers en een landelijke enquête onder medewerkers van de Nederlandse politie vooraf. Hieruit kwam naar voren gekomen dat het nieuwe uniform meer functionaliteit, uitstraling en comfort moest bieden dan het voormalige uniform.

Hieronder het eindresultaat.

Bij Groenendijk bent u verzekerd van:

  • De laatste trends.
  • De mooiste pasvormen.
  • De beste techniek.

Bel vandaag nog

Politie polo voorkant door Groenendijk
Referentie politie poloshirt achterkant
 

De Nederlandse Spoorwegen: 8.500 werknemers.

Groenendijk tekende in 2014 het contract om ongeveer 9.000 NS-medewerkers, waaronder alle machinisten, conducteurs en het servicepersoneel, in een compleet vernieuwde en custom made bedrijfskledinglijn te steken. Dagelijks dragen de NS-medewerkers hun uniform, zij vormen het visitekaartje van NS.

  • Er werd destijds benadrukt dat er grote waardering is voor de wijze waarop het aanbestedingstraject is gelopen. Met de komst van de vernieuwde bedrijfskleding werd feilloos ingespeeld op de klachten die er waren over de kwaliteit en pasvorm van het voormalige uniform.
Referentie bedrijfskleding op maat KPN
Referentie KPN

‘Een NS’er moet zich prettig en zelfverzekerd voelen in zijn of haar uniform. Een medewerker loopt dag in dag uit in het pak, het draagcomfort van een uniform heeft dan ook veel invloed.’

Directeur

Service & operations, NS

NS & duurzaamheid.

Samen met de Nederlandse Spoorwegen hebben wij gekeken naar hoe we duurzaamheid met betrekking tot bedrijfskleding konden toepassen in de bedrijfsvoering van NS. 

‘Duurzaamheid hoeft niet persé duurder te zijn. Het gaat vooral om de efficiëntie van het productieproces in evenwicht met de kwaliteit van de kleding.’

Directeur

Service & operations, NS

Wilt u weten of uw organisatie in een
op maat gemaakte bedrijfsjas past?


Neem direct contact op

ONDERSTAANDE KLANTEN KOZEN EERDER VOOR GROENENDIJK:

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.