Selecteer een pagina
Referentie

QBTEC

Sinds kort wordt door de fabrieksmedewerkers en servicemonteurs bij QBTEC kleding gedragen welke geleverd wordt door Groenendijk. QBTEC is net als ieder ander bedrijf kritisch. We hielden een interview met Judith Koot, werkzaam bij QBTEC:

,,Jaarlijks evalueren we de bedrijfskleding op punten als kwaliteit, pasvorm, levering en bedrukking. Onze oude leverancier voldeed niet meer aan onze hoge verwachtingen daarom zijn we gaan oriënteren”.

,,Aangezien de bedrijfsschoenen al werden afgenomen bij Groenendijk was het makkelijk daar ook te informeren. Door de professionele inzet van (accountmanager) Marcel Toorenburgh zijn we overtuigd geraakt van de mogelijkheden die Groenendijk biedt. Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn kenmerken waarin we ons kunnen vinden. Naast een prima prijs-/kwaliteit verhouding was de online bestelmodule ook zeker doorslaggevend bij het uitspreken van voorkeur voor Groenendijk Bedrijfskleding”.

“Natuurlijk lees je vaak online dat bedrijven ‘de klant centraal stellen’ (zo ook bij Groenendijk online) maar wij kunnen uit eerste hand bevestigen dat de klant er écht centraal staat. Wij bevelen Groenendijk Bedrijfskleding daarom dan ook zeker aan als professionele en betrouwbare leverancier van bedrijfskleding”.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!