Nieuws

WOERDEN

UPDATE 24-06-2020 | Vanaf 11 mei hebben wij diverse werkzaamheden weer opgepakt. De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de hand van strikte protocollen, met inachtneming van alle regels en richtlijnen vanuit het RIVM. Op deze manier kunnen wij de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers borgen. In deze update lees je hier meer over.

  • Het servicepunt in Woerden is uitsluitend op afspraak open. Hierdoor hebben klanten weer de mogelijkheid om kleding door te passen. Genomen maatregelen om dit veilig te laten verlopen zijn: het gebruik van mondkapjes, handschoenen, desinfectiegel et cetera. Neem contact op voor het maken van een afspraak. Nadat de afspraak gemaakt is ontvang je een document met nadere toelichting van alle maatregelen.
  • De winkel in Kesteren is weer open, ook hier wordt gebruik gemaakt van een protocol om eenieder zijn veiligheid te borgen. Wanneer je bij de winkel aankomt worden alle regels duidelijk uitgelegd.
  • Ook locatie Amsterdam is uitsluitend op afspraak open voor pasafspraken. Na het maken van een afspraak ontvang je een uitgebreide toelichting waarin alle maatregelen worden toegelicht.
  • Het Maatname team komt graag weer langs bij de klant op locatie voor het doorpassen van de medewerkers.

Overige genomen maatregelen blijven van kracht. Dit geldt bijvoorbeeld voor de procedure van DHL.

  • DHL heeft maatregelen moeten treffen en een tijdelijke gewijzigde procedure opgesteld voor de ‘AFLEVERING MET HANDTEKENING’ DHL Coronavirus.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem dan gerust contact op met jouw contactpersoon van Groenendijk Bedrijfskleding.

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft het coronavirus officieel als ‘wereldwijde noodsituatie’ bestempeld. Het virus heeft een steeds grotere impact op de samenleving en heeft mogelijk ook gevolgen voor onze dienstverlening. Via deze brief willen wij je hierover informeren.

Binnen onze bedrijfskolom zijn wij afhankelijk van diverse partijen. Aangezien sommige materialen en half fabricaten uit China en andere getroffen gebieden komen, kan dit invloed hebben op onze producties en levering van artikelen. Hierdoor bestaat de kans dat wij niet aan onze gebruikelijke leverperformance kunnen voldoen.

Dit geldt niet alleen voor de bedrijfskleding, maar zeker ook voor de productie en levering van de persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij merken dat door de run op persoonlijke  beschermingsmiddelen niet meer aan de grote vraag van onder andere mondkapjes en desinfectiemiddelen kan worden voldaan.

Het is onduidelijk wat er de komende weken/maanden precies gaat gebeuren en wat de exacte gevolgen zullen zijn van het coronavirus en de maatregelen hieromtrent. Uiteraard doen wij er alles aan de risico’s te beperken.

Daarnaast zijn intern ook de nodige maatregelen genomen en geven wij onze medewerkers advies met betrekking tot hygiëne, het vermijden van persoonlijk contact en sturen we er op aan om, wanneer mogelijk, thuis te werken.

Wij doen er alles aan om onze performance te waarborgen en hopen op begrip. Uiteraard houden wij je op de hoogte wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Hopende je voldoende geïnformeerd te hebben. Bij vragen kun je terecht bij jouw contactpersoon van Groenendijk Bedrijfskleding.

Met vriendelijke groet,

De directie van Groenendijk Bedrijfskleding

Jaap Groeneweg
Mark Sluijs
John de Ruiter

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.