Merken

Mascot is een internationaal familiebedrijf dat werkkleding en veiligheidsschoenen ontwikkelt, produceert en distribueert. Mascot is marktleider op het gebied van werkkleding in Denemarken en een bekende naam tussen de grote merken in Europa.

Mascot werkkleding: tested to work

Mascots slogan tested to work geeft de basishouding en filosofie weer van Mascot. Het merk stelt hoge eisen aan de kleding en controleert het hele productieproces grondig. Hierbij gaat het zowel om de grondstoffen, het verven, het naaien van de stof en het verzenden. Door regelmatige controle en professionaliteit op alle onderdelen blijft de hoge kwaliteit van Mascots producten gewaarborgd.

Materialen

Bij de bedrijfskleding van Mascot wordt gebruik gemaakt van Mascotex, een speciaal door Mascot ontwikkeld materiaal. Ademend, wind- en waterdicht polyester met een vuil- en oliebestendig oppervlak. Daarnaast maakt Mascot gebruik van het slijtvaste Cordura®, het duurzame en warmte-isolerend product Bearnylon, Mascot Canvas, Quilt en Coolmax voor een goede afvoering van transpiratievocht.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Mascot collectie. Daarnaast leveren wij veiligheidskleding van onder meer de merken BP en Helly Hansen. Welk type veiligheidskleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

 

Producten

Mascot

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.