Merken

Sinds 1877 zorgt de Noorse onderneming Helly Hansen (HH) voor comfort en veiligheid in bedrijfskleding. Helly Juell Hansen begon, na jaren als zeeman gewerkt te hebben, duurzame en waterbestendige kleding te maken voor zeelieden en vissers. Zijn doel was om de zeelui droog en warm te houden tijdens alle weersomstandigheden.

Zware omstandigheden

Het bedrijf maakt nog steeds kleding voor mensen die veel buiten zijn voor werk of sport en het zwaar te verduren hebben. Uiteraard hebben de ontwikkelingen bij Helly Hansen niet stil gestaan. Door middel van de nieuwste technologieën maakt het bedrijf kwalitatief hoogstaande kleding. Om steeds te voldoen aan de laatste eisen van de klant heeft het bedrijf veel contact met mensen die buiten werken of sporten.

Ontwikkelingen

HH ontwikkelde de Fibrepile-vezel in de jaren ’60 van vorige eeuw, reddingskleding voor de offshore-industrie en de zeevaart in de jaren ’70, de sneldrogende en isolerende kleding kort daarop, tot de waterdichte en ademende ‘Helly Tech’ kleding, IMS™-collectie en zichtbaarheidskleding van de laatste decennia.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Helly Hansen collectie. Daarnaast leveren wij veiligheidskleding van onder meer de merken DADHaVeP en F. Engel. Welk type veiligheidskleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Helly Hansen

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.