Uniek en op maat

Huisstijlkleding, uniek en op maat gemaakt voor u.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Corporate wear, ofwel huisstijlkleding, is het visitekaartje van uw organisatie. Bedrijfskleding is immers bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Bij Groenendijk begrijpen we dat dit verder gaat dan een standaard kledinglijn. Wij ontwerpen en produceren huisstijlkleding op maat naar uw persoonlijke wensen.

Bekijk in 4 stappen hoe dit traject verloopt, van het eerste adviesgesprek tot en met after sales.

kpn special ontwerp eigen productie groen blauw root wit huisstijl snoeren monteur man bellen Groenendijk Bedrijfskleding werkkleding uitstraling
advies huisstijlkleding op maat bespreken ontwerpen ontwerper bedrijfskleuren

Advies over uw huisstijlkleding nodig? Huisstijlkleding advies voor u op maat

Voordat u belangrijke beslissingen neemt, laat u zich natuurlijk altijd goed adviseren. Dat geldt dus ook voor de huisstijlkleding voor uw onderneming. Uw werknemers gaan immers rondlopen met uw bedrijfskleuren en zijn daarmee uw persoonlijke visitekaartje. Dat moet goed zitten!

Daarom maken we altijd eerst goede en duidelijke afspraken met u.
Zo weten wij exact wat uw wensen zijn en kunnen onze ontwerpers constructief met de modellen en opties aan de slag.

Uniek ontwerp.
Wij ontwerpen uw huisstijlkleding

Nadat u onze professionals goed heeft geïnformeerd over uw wensen, gaan onze ontwerpers direct aan de slag. Zij buigen zich over het kleurenspectrum, het perfecte design en de nodige accessoires. Vanzelfsprekend betrekken wij u bij dit creatieve proces. U wilt tenslotte huisstijlkleding: geheel naar uw persoonlijke wens en daarmee een uniek ontwerp. Elke denkstap moet daarom uw goedkeuring dragen en bij de conceptpresentatie verwachten we van u een definitieve ‘go’.

Is iedereen op de hoogte van alle genomen en nog te nemen stappen?
Is het proces van beide kanten helder? Eerder gaan we niet verder. Het moet perfect verlopen, want we staan op het punt uw bedrijfskleding te gaan produceren!

eigen productie rits kleur blauw vrouw atelier vermaken maatname meten verschillend indentiek uniek huisstijl werkkleding Groenendijk Bedrijfskleding
ontwerpen produceren in huis kleurpotloden tekenen ontwerper uniek huisstijlkleding bedrijfskleding Groenendijk Bedrijfskleding huisstijl

Uw huisstijlkleding laten produceren?
Wij produceren uw huisstijlkleding

Na uw goedkeuring op de ontwerpen gaat het productieproces van start. Met ons wereldwijde netwerk zijn we in staat om rechtstreeks bij de producent in te kopen. Dit kan in het Verre Oosten, Midden-Oosten of Oost-Europa zijn.

Groenendijk is aangesloten bij meerdere duurzaamheidsinstanties. U weet hiermee zeker dat de kleding onder goede omstandigheden wordt geproduceerd. Wij (en u toch ook?) zouden dit toch niet anders willen?

Komt uw kleding uit de productielijn rollen? Dan is het tijd om te kijken naar de logistiek en het voorraadbeheer. Lees er meer over in de volgende stap.

Huisstijlkleding en logistiek.
De logistiek van uw huisstijlkleding

De kleding is klaar. Aan ons de taak om het op tijd bij uw adres af te leveren. Dat kan bij uw bedrijfslocaties (per afdeling) en zelfs bij het huisadres van uw werknemers. Alles wordt netjes per persoon verpakt.

Is het nodig om een voorraad bij te houden? Geen probleem. Met onze opslagcapaciteit van 17.000 m₂ liggen alle kledingstukken klaar op de plank voor u en uw werknemers. Een snelle levertijd is hiermee gegarandeerd!

Benieuwd naar het eindresultaat van een aantal huidige klanten?
Kijk dan bij onze referenties naar enkele klantcases.

logiestiek Groenendijk Bedrijfskleding voorraad kleding bedrijfskleding heftruck per persoon verpakken verpakking dozen man

Custom made jack of complete kledinglijn op maat?

Uw corporate identity in een enkel bedrijfsjasje of in een complete kledinglijn? Bij Groenendijk ontwerpen we zowel enkele kledingstukken als complete kledingpakketten, voor alle sectoren en branches. Onze klanten zijn bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatieve, unieke en betaalbare corporate fashion: van kleine winkels, bouwinstallaties, tot grote multinationals. Enkele voorbeelden van ‘special’ bedrijfskleding: jacks, regenkleding, werkbroeken, overalls, sweaters, longsleeves, overhemden en complete uniformen.

Herkenbaarheid, kwaliteit en draagcomfort zijn belangrijke voorwaarden voor een succesvol ontwerp van corporate business fashion. En dat we dat bij Groenendijk onder de knie hebben bewijst onze Corporate Fashion Award!

Verantwoorde productie van uw corporate wear

Groenendijk Bedrijfskleding is op dit moment een FIRA Silver member. In 2016 gaat Groenendijk voor het FIRA Gold membership: Uw corporate fashion is verantwoord en dat is anno 2016 een belangrijke meerwaarde voor uw bedrijf, en voor deze wereld. Lees meer over MVO bij Groenendijk.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.