Merken

Staff Only is een kledingmerk met een uitgebreide collectie stijlvolle zakenkleding en een range van functionele bedrijfskleding met uniforme uitstraling. Ook kan Staff Only een exclusieve kledinglijn verzorgen met een eigen identiteit. Staff Only onderscheidt zich door een grote veelzijdigheid, een gevarieerd aanbod voor man en vrouw en leverbaarheid in alle confectiematen.

Kledingstukken

Voorbeelden van kledingstukken uit de standaard collecties van Staff Only zijn herencolberts, damesblazers, herengilets, damesgilets, herenpantalons met bandplooi, gladde damespantalons, etc. in diverse kleuren.

Stoffen

In de collecties van Staff Only worden hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke stofkwaliteiten toegepast in diverse kleuren en dessins. De collecties bestaan enkel uit Europese stoffen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en milieumaatstaven. Alle kleding wordt geproduceerd binnen de Europese Unie met inachtneming van de arbeidsnormen welke voldoen aan de internationaal erkende standaard van de International Labour Organization.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Staff Only collectie. Daarnaast leveren wij uniformkleding van onder meer de merken Olymp en Eterna. Welk type uniformkleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Staff Only

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.