Deze BOA-klanten gingen u voor:

Gemeente Amsterdam

Gemeente Groningen
De afdeling Stadstoezicht van de Gemeente Groningen bestaat uit verschillende groepen BOA’s. De meeste medewerkers opereren in domein 1 waarvoor een landelijk modeluniform is ontwikkeld. Maar daarnaast werken er nog zo’n 30 medewerkers in een ander BOA-domein waarvoor geen strikte richtlijnen zijn opgesteld. Groenendijk Bedrijfskleding heeft op verzoek van de Gemeente Groningen ook voor deze groep BOA’s een uniform samengesteld dat aansluit op het modeluniform van de BOA openbare ruimte. Het resultaat is één corporate identity voor de hele afdeling Stadstoezicht:

Dhr. I Burgerhout, Gemeentelijke Opsporingsambtenaar (G.O.A.)
We dragen het BOA kledingpakket van Groenendijk al een tijd en zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en de pasvorm. Hoe sluit goed aan op de eisen en wensen met betrekking tot de werkzaamheden van onze kledingdragers. De voorgeschreven VNG kleding verschilt per leverancier. Maar Groenendijk bedrijfskleding heeft een wat strakkere uitstraling en dat oogt daardoor professioneler. De gebruikte materialen en stofsamenstelling is prima. Ook in de zomer met warm weer is het goed te dragen. De keuzemogelijkheden voor onze kledingdragers binnen het BOA pakket zijn uitgebreid. Daarnaast is de mogelijkheid voor Maatname op locatie erg makkelijk en efficiënt.

De voordelen van Groenendijk Bedrijfskleding

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide klantenpakket, vindt u bij Groenendijk het breedste, modernste en meest complete aanbod BOA-artikelen van Nederland. Van speciale BOA-broeken voor dames tot kogelwerende vesten in BOA-kleurstelling: u kunt het zo gek niet bedenken of Groenendijk levert het in passende BOA-uitvoering. Bovendien zijn al onze producten van hoge kwaliteit en beschikken we over enorm grote voorraden, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op vervangende of nieuwe kleding. Een aantal van de vele voordelen van Groenendijk op een rijtje:

  • Jarenlange ervaring in BOA-kleding
  • Grootste aanbod BOA-artikelen van Nederland
  • Snelle levertijd door grote voorraad
  • Gebruik van moderne materialen en pasvormen
  • Persoonlijke dienstverlening afgestemd op uw wensen

Neem contact op

Deze klanten gingen u voor

Dhr. I Burgerhout | Gemeentelijke Opsporingsambtenaar (G.O.A.)
Toezichthouder A.P.V. Bijzondere Wetten
Inspecteur Drank- en Horecawet

We dragen het BOA kledingpakket van Groenendijk al een tijd en zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en de pasvorm. Hoe sluit goed aan op de eisen en wensen met betrekking tot de werkzaamheden van onze kledingdragers. De voorgeschreven VNG kleding verschilt per leverancier. Maar Groenendijk bedrijfskleding heeft een wat strakkere uitstraling en dat oogt daardoor professioneler.
De gebruikte materialen en stofsamenstelling is prima. Ook in de zomer met warm weer is het goed te dragen. De keuzemogelijkheden voor onze kledingdragers binnen het BOA pakket zijn uitgebreid. Daarnaast is de mogelijkheid voor Maatname op locatie erg makkelijk en efficiënt.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.