Alle BOA-kleding vind je bij Groenendijk: van BOA-shirt tot BOA-pet!

Het kledingpakket van het BOA-modeluniform openbare ruimte bestaat standaard uit een aantal essentiële onderdelen zoals een BOA-pet (of BOA-cap) en BOA-shirt. Groenendijk Bedrijfskleding levert alle standaard onderdelen van dit modeluniform en heeft daarnaast nog vele aanvullende kledingstukken ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan onze speciale bikersbroek voor BOA’s die veel op de fiets zitten. Of aan de kogelwerende vesten in BOA-kleurstelling. In principe kunnen wij elk kledingstuk BOA-proof maken.

 

De standaard onderdelen van het BOA-modeluniform zijn

  • BOA-polo
  • BOA-softshell
  • BOA-broeken
  • BOA-jas
  • BOA-trui
  • BOA-hoofddeksels (zoals een BOA-pet of BOA-cap)
  • Diverse toebehoren

Groenendijk zet de standaard voor alle BOA-uniformen

Als bedenker van het modeluniform voor de BOA openbare ruimte heeft Groenendijk de standaard gezet voor de rest van de markt. En hoewel er enkel voor de BOA openbare ruimte strikte richtlijnen zijn opgesteld waar het uniform aan moet voldoen, heeft Groenendijk ook een eigen, zelf afgeleide collectie gecreëerd voor toezichthouders en BOA’s uit andere domeinen. Denk hierbij aan een modern uniform voor conducteurs (dus met getailleerde polo!) en het boswachter uniform. Daarbij kun je uiteraard rekenen op dezelfde hoogstaande kwaliteit als we gebruiken voor het politie-uniform.

BOA-brochure

Nieuwsgierig naar ons complete assortiment?
Klik dan op onderstaande button voor de brochure. 

 

Gemeente Harderwijk Logo van

“De persoonlijke webshop was toen wij de keuze voor Groenendijk hebben gemaakt wel echt uniek. Maar naast de webshop zijn jullie professioneel en leveren jullie kwaliteit. Ook werden we vanaf de eerste kennismaking prettig geholpen!”

M. Timmer, Handhaving gemeente Harderwijk BOA

Het juiste advies voor alle typen BOA-kleding

Als medeontwikkelaar van het officiële modeluniform van de BOA openbare ruimte en leverancier van de moderne politiepolo, heeft Groenendijk Bedrijfskleding alle kennis en ervaring in huis om jou van het juiste advies te voorzien.

venlogrey.svg
gemeentegroningen-grey.svg
oegstgeest.svg
harderwijkgrey.svg

Meet weten?

Overtuigd van onze kennis en kunde? Neem dan contact op met één van onze BOA-kledingspecialisten. Zij voorzien je graag van gedegen advies!