Wat is de levertijd?

De exacte levertijd van de BOA-kleding verschilt per kledingstuk en het benodigde aantal. Groenendijk Bedrijfskleding beschikt echter over de grootste voorraad BOA-kleding van Nederland, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op vervangende of nieuwe kleding. In de meeste gevallen kunnen wij de kleding zelfs direct uit voorraad leveren. Wil je weten hoe lang je moet wachten op nieuwe of vervangende BOA-kleding? Neem dan gerust contact op met een van onze binnendienstmedewerkers.

 

Waarom heeft alleen de BOA openbare ruimte een landelijk modeluniform?

Dit komt omdat de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) richtlijnen heeft opgesteld voor één landelijk BOA-uniform, zodat de opsporingsambtenaren van alle Nederlandse gemeenten duidelijk herkenbaar zijn voor alle inwoners. Andere domeinen hebben hier (nog) geen strikte richtlijnen over opgesteld.

Wat is er mogelijk met de logoverwerking en gedrukte teksten op de BOA kleding?

De Handhaving-uniformkleding betreft kleding die in eigen beheer door Groenendijk wordt gefabriceerd. Bij de fabriek worden de logo’s Handhaving, de epauletten en de spreeksleutellussen op de kleding vervaardigd. De uniformkleding komt dus gebruiksklaar bij Groenendijk binnen, zodat wij deze op bestelling direct kunnen uitleveren. Dit resulteert dus in een (nog) snellere levertijd. Onze Toezicht-uniformkleding, maar ook de OV- en de HTV-lijn worden standaard geleverd zonder logoverwerking. Hier kan dus naar wens een logo op vervaardigd worden. Dit proces vindt plaats bij Groenendijk.

Waar vind ik de VNG-richtlijnen voor het BOA pakket domein 1?

Op de pagina over VNG-richtlijnen geeft onze BOA-specialist Eric Bakker een toelichting op de VNG-richtlijnen. Ook is op deze pagina de VNG-handleiding de downloaden.

Lees alles over de VNG-richtlijnen. 

 

In hoeverre is het Groenendijk assortiment duurzaam?

Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwingen en verbetering binnen de BOA-uniformlijn. Er wordt al veelvuldig gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals bio-katoen en gerecycled polyester. Uiteraard is het belangrijkste doel dat de drager zo optimaal mogelijk zijn of haar werkzaamheden uit kan voeren. Bekijk de video over het duurzame BOA pakket en kom hier alles over te weten.

Bekijk de video 

Hoe ziet de bestelprocedure eruit?

Voor iedere klant maakt Groenendijk een klantspecifieke webshop waarop het gekozen kledingpakket wordt gepresenteerd. Middels deze portal kunnen bestellingen eenvoudig worden besteld op (afhankelijk van de wens) vestiging- of persoonsniveau. Na het ingeven van de bestelling verschijnt de order direct op het pickscherm van het magazijn, waarbij er snel gestart wordt met het verzamelen van de order. Gezien de enorm grote voorraden van BOA-artikelen, kan de order vaak de dag erop nog geleverd worden (afhankelijk van het besteltijdstip). Ook retouren kunnen eenvoudig worden afgehandeld middels deze portal.

 

Wij hebben naast domein 1 ook handhavers en toezichthouders in andere domeinen werkzaam hebben jullie hiervoor ook een kledingassortiment?

Voor alle domeinen kunnen wij passende kleding verzorgen. Als officieel leverancier van de befaamde politiepolo en medeontwikkelaar van het officiële modeluniform van de BOA openbare ruimte, heeft Groenendijk Bedrijfskleding alle kennis en ervaring in huis om jou van het juiste advies te voorzien.

Welke gemeentes / BOA-teams worden al gekleed door Groenendijk?

Op dit moment leveren wij kleding aan de gemeente Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Venlo, Harderwijk, Den Haag, Beverwijk, Roermond, Leiden, Nieuwegein, Tilburg, Groningen, Katwijk, Gorinchem, Deventer, Enschede.

Hebben jullie ook een retourprogramma?

Ja zeker. Het TextilePoint retoursysteem is een praktisch en compact inzamelpunt voor alle kleding. Het bestaat uit een verrijdbare houder met groene zakken dat bij een organisatie wordt geplaatst. Het is een middel om gebruikte bedrijfskleding efficiënt in het recyclingproces op te nemen. Afhankelijk van het product wordt het gerecycled tot de meest hoogwaardige optie.

Lees meer over TextilePoint

Verzorgen jullie ook maatname op locatie?

Werkkleding, schoenen en otoplastieken zijn maatwerk. Om ervoor te zorgen dat alle BOA’s in passende bedrijfskleding aan het werk kunnen behoort Maatname op locatie of bij het servicepunt in Woerden tot de mogelijkheden.

Lees meer over Maatname

Hoe gaan jullie om met uitzonderlijke maten?

Om te zorgen dat jouw medewerker altijd in passende kleding op de werkvloer verschijnt kan kleding naar wens vermaakt worden in ons atelier. Alle aanpassingen worden vakkundig en snel verzorgd.

Lees meer over vermaken

Hebben jullie ook BOA-kleding voor dames?

Wij leveren zowel een dames- als heren uniform. De artikelen voor dames sluiten perfect aan op het vrouwelijk lichaam en zorgt voor een hoog draagcomfort.

Hebben jullie ook accessoires voor de BOA?

Wij zijn totaal leverancier voor de BOA. Naast het BOA-uniform kunnen wij alle aanvullende artikelen leveren. Denk aan een wapenstok, thermokleding, regenkleding, schoenen en steekwerende vesten.

Ik wil graag een vrijblijvend adviesgesprek kan dat?

Natuurlijk. Je bent altijd welkom en onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag alle mogelijkheden.

Meer weten?

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met één van onze BOA-kledingspecialisten op.