Van toezichthouders uniform tot politiepolo; alle BOA-kleding vind je bij Groenendijk!

De onderdelen van het BOA-modeluniform kunnen worden samengevoegd in een operationele en ceremoniële stijl. Dit geldt voor het handhaving uniform, toezichthouders uniform en de politiepolo. Als officieel leverancier van de befaamde politiepolo heeft Groenendijk dezelfde pasvorm, techniek en stofsamenstelling ook toegepast op de BOA-polo. Hierdoor kunnen wij garanderen dat deze van eenzelfde, hoogstaande kwaliteit is als de polo waarin tienduizenden agenten elke dag hun taak verrichten. Groenendijk garandeert kwalitatieve, modern afgewerkte BOA-kleding dat voldoet aan alle eisen en richtlijnen.

 

  • Politie-uniform (politiepolo en onderkleding)
  • Handhaving uniform (alle onderdelen, zowel operationeel als ceremonieel)
  • Toezichthouders uniform (alle onderdelen, zowel operationeel als ceremonieel)
  • Overige BOA-uniformen zoals die van een conducteur, boswachter of jachtopziener (alle onderdelen)

Groenendijk zet de standaard voor alle BOA-uniformen

Als bedenker van het modeluniform voor de BOA openbare ruimte heeft Groenendijk de standaard gezet voor de rest van de markt. En hoewel er enkel voor de BOA openbare ruimte strikte richtlijnen zijn opgesteld waar het uniform aan moet voldoen, heeft Groenendijk ook een eigen, zelf afgeleide collectie gecreëerd voor toezichthouders en BOA’s uit andere domeinen. Denk hierbij aan een modern uniform voor conducteurs (dus met getailleerde polo!) en het boswachter uniform. Daarbij kun je rekenen op dezelfde hoogstaande kwaliteit als we gebruiken voor onderdelen van het politie-uniform.

Gemeente Harderwijk Logo van

“De persoonlijke webshop was toen wij de keuze voor Groenendijk hebben gemaakt wel echt uniek. Maar naast de webshop zijn jullie professioneel en leveren jullie kwaliteit. Ook werden we vanaf de eerste kennismaking prettig geholpen!”

M. Timmer, Handhaving gemeente Harderwijk BOA
Gemeente Groningen Logo van

We dragen het BOA kledingpakket van Groenendijk al een tijd en zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en de pasvorm. Het sluit goed aan op de eisen en wensen met betrekking tot de werkzaamheden van onze kledingdragers. De voorgeschreven VNG kleding verschilt per leverancier. Maar Groenendijk bedrijfskleding heeft een wat strakkere uitstraling en oogt daardoor professioneler.
De gebruikte materialen en stofsamenstelling is prima. Ook in de zomer met warm weer is het goed te dragen. De keuzemogelijkheden voor onze kledingdragers binnen het BOA pakket zijn uitgebreid. Daarnaast is de mogelijkheid voor Maatname op locatie erg makkelijk en efficiënt.

Dhr. I Burgerhout, Gemeentelijke Opsporingsambtenaar (G.O.A.), Toezichthouder A.P.V. Bijzondere Wetten, Inspecteur Drank- en Horecawet BOA

Het juiste advies voor alle typen BOA-kleding

Als medeontwikkelaar van het officiële modeluniform van de BOA openbare ruimte en leverancier van de moderne politiepolo, heeft Groenendijk Bedrijfskleding alle kennis en ervaring in huis om jou van het juiste advies te voorzien.

gemeentegroningen-grey.svg
harderwijkgrey.svg

Meer weten?

Overtuigd van onze kennis en kunde? Neem dan contact op met één van onze BOA-kledingspecialisten. Zij voorzien je graag van gedegen advies!