Van BOA-pet tot BOA-shirt: alle BOA-onderdelen vindt u bij Groenendijk!

Het kledingpakket van het BOA-modeluniform openbare ruimte bestaat standaard uit een aantal essentiële onderdelen zoals een BOA-pet (of BOA-cap) en BOA-shirt. Groenendijk Bedrijfskleding levert alle standaard onderdelen van dit modeluniform en heeft daarnaast nog vele aanvullende kledingstukken ontwikkeld. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze speciale bikersbroek voor BOA’s die veel op de fiets zitten? Of kogelwerende vesten in BOA-kleurstelling? In principe kunnen wij elk kledingstuk BOA-proof maken. De standaard onderdelen van het BOA-modeluniform zijn:

  • BOA-polo
  • BOA-overhemd
  • BOA-broeken
  • BOA-jas
  • BOA-trui
  • BOA-hoofddeksels (zoals een BOA-pet of BOA-cap)
  • Diverse toebehoren

Het BOA-modeluniform openbare ruimte

Klik op het modeluniform en ontdek alle standaard onderdelen!

VNG Handleiding

Downloaden

Brochure BOA-onderdelen

Aanvragen

Groenendijk zet de standaard voor alle BOA-uniformen

Als bedenker van het modeluniform voor de BOA openbare ruimte heeft Groenendijk de standaard gezet voor de rest van de markt. En hoewel er enkel voor de BOA openbare ruimte strikte richtlijnen zijn opgesteld waar het uniform aan moet voldoen, heeft Groenendijk ook een eigen, zelf afgeleide collectie gecreëerd voor toezichthouders en BOA’s uit andere domeinen. Denk hierbij aan een modern uniform voor conducteurs (dus met getailleerde polo!) en het boswachter uniform. Daarbij kunt u rekenen op dezelfde hoogstaande kwaliteit als we gebruiken voor onderdelen het politie-uniform.

Een greep uit ons aanbod

Ga naar onze catalogus om al onze typen BOA-kleding te bekijken en stel een offerte samen.

Het juiste advies voor alle typen BOA-kleding

Als medeontwikkelaar van het officiële modeluniform van de BOA openbare ruimte en leverancier van de moderne politiepolo, heeft Groenendijk Bedrijfskleding alle kennis en ervaring in huis om u van het juiste advies te voorzien. Overtuigd van onze kennis en kunde? Neem dan contact op met een van onze BOA-kledingspecialisten. Zij voorzien u graag van gedegen advies!

Neem contact op

Deze klanten gingen u voor

Dhr. I Burgerhout | Gemeentelijke Opsporingsambtenaar Oegstgeest (G.O.A.)
Toezichthouder A.P.V. Bijzondere Wetten
Inspecteur Drank- en Horecawet

We dragen het BOA kledingpakket van Groenendijk al een tijd en zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en de pasvorm. Hoe sluit goed aan op de eisen en wensen met betrekking tot de werkzaamheden van onze kledingdragers. De voorgeschreven VNG kleding verschilt per leverancier. Maar Groenendijk bedrijfskleding heeft een wat strakkere uitstraling en dat oogt daardoor professioneler.
De gebruikte materialen en stofsamenstelling is prima. Ook in de zomer met warm weer is het goed te dragen. De keuzemogelijkheden voor onze kledingdragers binnen het BOA pakket zijn uitgebreid. Daarnaast is de mogelijkheid voor Maatname op locatie erg makkelijk en efficiënt.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.