Voel u sterk én beschermd met BOA-schoenen

De BOA-schoenen van Groenendijk Bedrijfskleding voldoen aan alle richtlijnen van de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten): kwaliteit, functionaliteit én draagcomfort. Daarbij voldoen al onze BOA-schoenen aan de normering EN-ISO (20)347 en beschikken ze over de nieuwste waterdichte schoentechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat uw medewerkers onder alle weersomstandigheden droge en warme voeten houden. Groenendijk beschikt over een zeer breed assortiment BOA-schoenen en levert de volgende merken:

  • Haix schoenen voor BOA (alleen verkrijgbaar bij Groenendijk Bedrijfskleding)
  • Meindl schoenen voor BOA
  • Crispy schoenen voor BOA
  • Magnum schoenen voor BOA

Het juiste advies voor BOA-schoenen

Bij goede werkschoenen gaat het om kwaliteit, functionaliteit, veiligheid en draagcomfort. Onze accountmanagers kennen de details van alle BOA-schoenen en kunnen u daarom van het juiste advies voorzien. Overtuigd van onze kennis en kunde? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder!

Neem contact op

VNG Handleiding

Downloaden

Brochure BOA-schoenen

Aanvragen

Haix schoenen voor BOA: exclusief verkrijgbaar bij Groenendijk

Het innovatieve merk Haix maakt al sinds 1948 functionele werk- en veiligheidsschoenen voor medewerkers van o.a. politie, defensie en hulpdiensten. Haix schoenen zijn licht, betrouwbaar en waterdicht en zijn daarom zeer geschikt voor de buitengewoon opsporingsambtenaar. Bovendien is deze ademende schoen ook zeer geschikt voor lange afstanden: Haix schoenen hebben namelijk een stevige grip en zijn zo gemaakt dat ze blaren (ook bij langere afstanden!) voorkomen. Haix schoenen voor BOA zijn exclusief verkrijgbaar bij Groenendijk Bedrijfskleding. In ons assortiment vindt u de volgende modellen:

Deze klanten gingen u voor

Dhr. I Burgerhout | Gemeentelijke Opsporingsambtenaar Oegstgeest (G.O.A.)
Toezichthouder A.P.V. Bijzondere Wetten
Inspecteur Drank- en Horecawet

We dragen het BOA kledingpakket van Groenendijk al een tijd en zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en de pasvorm. Hoe sluit goed aan op de eisen en wensen met betrekking tot de werkzaamheden van onze kledingdragers. De voorgeschreven VNG kleding verschilt per leverancier. Maar Groenendijk bedrijfskleding heeft een wat strakkere uitstraling en dat oogt daardoor professioneler.
De gebruikte materialen en stofsamenstelling is prima. Ook in de zomer met warm weer is het goed te dragen. De keuzemogelijkheden voor onze kledingdragers binnen het BOA pakket zijn uitgebreid. Daarnaast is de mogelijkheid voor Maatname op locatie erg makkelijk en efficiënt.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.