Veiligheidslaarzen voor diverse werkzaamheden

Op werkplaatsen zoals in de Bouw & Industrie maar ook de Installatie & Service branche, dient men veiligheidsschoenen te dragen met de normeringen: EN ISO 20345:2011 en EN ISO 20347:2012 S3.

Bij veiligheidslaarzen is dit S5. Het is enorm belangrijk om de risico’s op de werkvloer vast te stellen en op basis hiervan de juiste PBM en dus ook laarzen op te nemen in het kledingpakket. Wij geven je graag persoonlijk advies. 

Breed assortiment veiligheidslaarzen

Groenendijk biedt een zeer uitgebreid assortiment aan merken veiligheidslaarzen. Pasvorm en comfort is belangrijk, vandaar dat wij persoonlijke maatname verzorgen op locatie of bij onze vestiging in Woerden. Deze maatgegevens verwerken we indien gewenst in de eigen, klantspecifieke webshop.

Veiligheidslaarzen van kunststof

Bij werkzaamheden waar men regelmatig met vocht te maken heeft adviseren wij om veiligheidslaarzen te gebruiken van kunststof. Lederen laarzen inzetten op deze locatie bevelen wij niet aan. Omdat laarzen vaak op locatie worden gedragen ze onderhevig zijn aan vocht, vuiligheid, bagger en dergelijke is het raadzaam de laarzen te reinigen en te onderhouden. 

Top Merken

bata-grey-v2.svg
cofra-grey.svg
emmagrey.svg

Meer weten?

Onze accountmanagers geven graag passend advies voor veiligheidslaarzen. Neem gerust contact met ons op.