Breed assortiment uniformschoenen

Uniformschoenen, dames- en herenschoenen, veiligheidsschoenen: het is letterlijk dé solide basis voor veilig en comfortabel werken. Goede werkschoenen beschermen tegen gevaren op de werkvloer en voorkomen vermoeidheid en blessures. Goede steun, bescherming en een fijne pasvorm geven de drager vertrouwen en gemak. Met goede schoenen zet jouw personeel zeker dat stapje extra.

Ons assortiment bedient diverse beroepsgroepen en voldoet aan alle normeringen. Loopt jouw personeel op gladde oppervlakken of hebben ze te maken met kou, hete lucht of elektriciteit? Zorg dan altijd voor een top bescherming!

Wil je meer weten over hoe wij jouw personeel kunnen voorzien van goed schoeisel?

 

Uniformschoenen voor heren

De juiste schoen maakt een representatief kostuum af. Aan een goede uniformschoen zitten vele eisen op het gebied van kwaliteit en draagcomfort. Wij kennen ze en voorzien je graag van advies op maat.

Uniformschoenen voor dames

Speciaal voor haar: in diverse uitvoeringen zijn bij ons damesschoenen verkrijgbaar. Een veiligheids- of uniformschoen met een vrouwelijke uitstraling geeft meerwaarde aan een dameskostuum en verhoogt het draagcomfort voor de vrouwelijke voet.

Top Merken

bata-grey-v2.svg
cofra-grey.svg
emmagrey.svg

Meer weten?

Wij helpen jou aan de mooiste uniformschoenen die passen bij het werk wat jouw medewerkers uitvoeren.