S1, S2, S3

Tijdens klussen maak je vaak vele kilometers te voet. Daarbij komt dat het werken in omgevingen met elektriciteit, natte of gladde vloeren soms risico’s of veiligheidseisen met zich meebrengt. Of het nou S1, S2, S3, een extra brede uitvoering of een aangepaste zool betreft: je vindt het in ons uitgebreide assortiment veiligheidsschoenen. Wij informeren je over de geldende normeringen en begeleiden je in het kiezen voor het juiste type schoeisel.

Alle schoenen van het type S1, S2 en S3 voldoen sowieso aan de basisvereisten voor veiligheidsschoenen, onder andere: goede kwaliteit van het bovenste doek; de opperlaag, beschermende neus, incl. binnenvoering, gesloten zone aan de hiel, anti-statische eigenschappen, energie-absorptie in de hiel, zool bestand tegen koolwaterstoffen. 

Wanneer veiligheidsschoenen type S4 of S5?

Bij veiligheidslaarzen spreken we over type S4 en S5. Het is enorm belangrijk om de risico’s op de werkvloer vast te stellen en op basis hiervan de juiste PBM en dus ook laarzen op te nemen in het pakket. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies.

Veilige en comfortabele werkschoenen 

Bij meer dan 90% van de bedrijfsongevallen blijkt slecht schoeisel de oorzaak te zijn. Goede werkschoenen verkleinen de kans op ongevallen. Daarnaast zijn de schoenen natuurlijk ook comfortabel, waardoor jij de hele dag door met plezier jouw werk uitvoert. Ook wanneer de geboden veiligheidsschoenen nog niet helemaal voldoen bekijken we samen orthopedische oplossingen.

 

Voorraad en snelle verzending

Bij onze locatie in Woerden maken we gebruik van een groot magazijn waar veel artikelen op voorraad liggen en waar wij dankzij de nieuwste technologie en automatisering snel bestellingen kunnen uitleveren.

 

Bestellen via persoonlijke webshop

Via de persoonlijke webshop hebben medewerkers de mogelijkheid zelf eenvoudig en snel hun werkschoenen en/of kleding te bestellen. Na de bestelling versturen wij het pakket zo snel mogelijk naar het opgegeven werk- of huisadres van de medewerker.

Duurzame veiligheidsschoenen

Een mooi voorbeeld waaruit blijkt dat duurzame materialen goed samen kunnen gaan met veiligheid blijkt uit de duurzame veiligheidsschoenen van Cofra. De Cofra Green Fit collectie is zeer geschikt voor logistieke medewerkers die veel lopen en geven jou juist energie in plaats van dat al het lopen energie kost. Deze comfortabele schoenen zijn ademend, vocht absorberend en beschikken over een veilige verharde neus. Wist je dat een paar schoenen uit deze collectie uit 9 gerecyclede plastic flesjes bestaat? Een mooie stap naar een duurzame toekomst!

 

Top Merken

cofra-grey.svg
emmagrey.svg
bata-grey-v2.svg

Meer weten?

Wij adviseren de best passende veiligheidsschoen voor jouw medewerkers!